facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell Espa Norges Beste Boller

Adresse: Espa Servicesenter AS, 2338 Espa
Telefonnummer: 62580218
By: Espa
Rute: Espa Servicesenter AS
Postnummer: 2338



relaterte søk: ESPA spa, Bolle på dansk
Nærliggende lignende selskaper
Bolleland Bolleland 20 meter Flott sted som har spesialisert seg på masseproduksjon av hveteboller med variasjon i...
Anmeldelser
Bollene er bra, men jeg skulle bestille en kebab og en gyros gyrosen var i gul lefse og smaker helt Greit men skal ikke kjøpe igjen!!! På bildene så kebaben veldig god ut med pitabrød i bunn, når kebaben kom så den helt grei ut men når jeg spiste litt av den så vi at det ikke var pitabrød selvom det var på bildet anbefales ikke!
Spurte for min samboers del om bollene var melkefri, da hun og babyen vår ikke tåler melkeprotein. Fikk beskjed ja det var de om man tok hvetebolle, men neida. Både mor og barn visste tegn til umiddelbart å fått i seg melk. Så det var den ferien ødelagt.
Gode boller, men lurer på hvilken leverandør dere har på pølser, de pølsene er noe av det værste jeg har smakt
Bolleland er en vanlig shell stasjon som satser på boller. De har et litt utvidet utvalg av bolletyper men i grunn ikke noe spesielt. Hadde sett for meg noe mer enn dette.
Kjempe bra stasjon! Kaffemaskinen hadde fantastisk utvalg, betjeningen var raske og hyggelige, og maten smakte helt nydelig Toalettene var rene, og uteområdet også!
Bollene er sikkert gode, men servicen fryktelig dårlig! Var innom og hørte om jeg kunne låne en telefon fordi bilen var på veg til helvete og mobilen min var død. Ganske kjip situasjon. Fikk som svar at det ikke var mulig å låne telefon av en mann som tydeligvis hadde fått dårlig opplæring i service og masse opplæring i boller. Anbefaler alle å kjøre videre til cirkel k på Tangen. Fantastisk service, og burger king hvis folk er sultne + at bollene er bedre de har selv jobbet bensinstasjon og vet hvordan man skal Behandle kunder. Gode boller veier ikke opp dessverre
Jeg kjører turbuss, og har stadig vekk folk som vil stoppe å kjøpe verdens beste boller, men det er desverre sjelden plass til å parkere stor buss der. Så kjører forbi stort sett hver gang.
Tørre boller som nok kunne hevet litt mer, de smaker absolutt ikke bedre en boller fra andre bensinstasjoner eller matbutikker. Skikkelig skuffet og kjøper aldri igjen.
Jeg ble rett og slett bare veldig skuffet for å være ærlig.... Kjøpte sjokovanilje, og det var kanskje én halv t-skje vaniljekrem på. Er det mulig? Hvis man er glad i karamell hadde jeg kjøpt den, hvis jeg var dødssulten og ikke hadde noe annet å spise enn Espa boller. Hyggelige folk, men det bryr jeg meg egentlig ikke om. Skal spise bollene i bilen!
Ikke spesielt hyggelige omgivelser, og det er jo grenser for hvor fine bensinstasjoner kan bli, men gitt de dårlige forutsetningene har folkene på Espa utnyttet mulighetene så maksimalt at det er verdt et doktorgradsstudie i markedsøkonomi. At et så enkelt konsept som "bolleland" kan bli så suksessfullt er nesten ikke mulig å skjønne, men det funker veldig bra. Bollene er langt over middels og helt klart de beste som kan kjøpes på bensinstasjon i Norge. Du får dem masse foskjellig fyll; rosiner, karamell, sjokolade, og naturligvis uten. Kaffeautomatene brygger kaffe fra nykvernede bønner og smaker godt. I tillegg selges det ofte lokale produkter som honning, elgpølse o.l., så det er et fint sted å stoppe om man er glad i slikt eller har behov for å kjøpe gave til noen. Det er lett å anbefale alle som har tid til å ta et stopp her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Shell Espa Norges Beste Boller med offentlig transport


Espa E6 130 meter
VY123
Mjøsvang 170 meter
671

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler