facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell

Adresse: Semsvegen 58, 3676 Notodden, Norway
Telefonnummer: +4735011036
By: Notodden
Rute: Semsvegen 58
Postnummer: 3676


åpningstider

Mandag: 06:00 - 23:00
Tirsdag: 06:00 - 23:00
Onsdag: 06:00 - 23:00
Torsdag: 06:00 - 23:00
Fredag: 06:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 07:00 - 23:00

Anmeldelser
Det er bollskitt det de skriver om negativt.Personalet er trivelig,behjelpelige,god mat,rent og pent.Dere må ha hvert fulle,el hat motgang å en dårlig dag.Jeg har stått her og hatt døgnvil/helgvil som yrkessjåfør i 3 år.Ikke en negativ kommentar.Jeg gir de en 6 på terningen for god service/renhold/servise.
Åpner ikke tid tiden gjentatte ganger, overprising av diverse varer og sur/gretten og uerfarne ansatte. Kundeservice på sitt værste
Besøkte stasjonen 6. juli 2021. Fin nyere bensinstasjon med lademulighet for elbil utenfor. Innvendig er stasjonen svært skittete, spesielt på toalettet og gulvet inne i butikken var tydelig skittent og klissete. Ga tilbakemelding til hun som jobbet der, men hun trakk på skuldrene og forsøkte ikke engang å skjule at hun ikke brydde seg.
Har tre ganger i sommer forsøkt å få kjøpt en burger via Shell sine App tilbud og har fått avslag hver gang med begrunnelse i at stasjonen er privateid og de ikke trenger å følge disse tilbudene. Dette er helt klart feil da jeg har mailet med Shell og fått opplyst at alle app tilbud skal gjelde på alle Shell stasjoner i Norge. Hjelper heller ikke å vise frem mailkorespondanse. Veldig useriøst og uprofesjonell behandling av gjester. Rengjøring inne på stasjonen av bord og spiseplasser er veldig mangelfull og ikke Korona vennlig slik vi ser det.
Jeg var på denne bensinstasjonen i går og hadde en mindre hyggelig opplevelse her. Jeg ble servert en tilnœrmet rå grillpølse og ba høflig om en ny. Da tok den ansatte på pølsen min ekstremt uprofesjonelt mtp. smittevern, stakk et steketermometer i pølsen og mente at den var godt nok stekt. Flere i familien min tok en bit av pølsen og alle var enige om at den var rå. Den ansatte var ikke villig til å gjøre noe for å ordne opp i dette og var attpåtil svœrt lite hyggelig. Vi valgte å kaste pølsen og ikke gjøre noe ut av situasjonen, da det er snakk om en pølse. Likevel var opplevelsen så guffen at jeg velger å legge igjen en anmeldelse her, slik at de ansatte ser den og kanskje er litt mer behjelpelige neste gang!
Toalett full av avføring, møkkete speil, vask og masse støv, møkk på gulv både der og resten av stasjonen.. usmakelig bensinstasjon. Skittent stort sett over alt der vi så.. Kjempesur dame i kassa, kunne hatt bruk for smilekurs. Burgern var god, men resten ødelegger opplevelsen dessverre.
Er her den 7.12. Opplever veldig dårlig service. Snakker i tlf mens jeg bestiller mat. Ser ganske sur og gretten på meg. kommer ikke tilbake hit
Elendig, skitten toaletter, service dårlig kvalitet, dårlig humor, personal skittent, hele lokalet ser ikke rent, sikkert bakterier. Hva gjør mattilsynet?
Veldig fint lokale, men fysj så skittent det alltid er på toalettet der. Æsj! Skal man spise noe helt annet enn standard f.eks ønsker jeg ikke ost på hamburgeren min kan man gå et annet sted først som sist. Du kan si det så tydelig og så mange ganger du vil, men sannsynligheten for at du får det du bestilte er vel omtrentlig lik null. Velger derfor heller Esso i sentrum...
Kom innom her søndag 23.10 hvor det var kanskje 5 andre kunder der. Skulle kjøpe vindusvisker, men trengte hjelp med å finne ut hvilken modell. Stelte meg bakerst i køen og ventet på tur. Det var to som jobbet der og ingen av de var spesielt hyggelige. Kom fremst i køen og damen som stod i kassen sier hun absolutt ikke har tid til å hjelpe meg. Og ber meg vente. Jeg spør hvor lenge jeg må vente, men det ante hun ikke, hun måtte få kontroll på all maten som var bestilt. Tilslutt sa hun at det beste var om jeg dro til en konkurrerende bensinstasjon litt lenger bort, Esso Notodden som forøvrig hjalp meg med en gang. Når gikk Shell over fra å være bensinstasjon til gatekjøkken? Dårlig service og lite behjelpelig betjening. Kommer ikke til å stoppe der igjen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Shell.

Notodden bensinstasjon

åpningstider, plassering. Semsvegen 58 notodden storkiosk kart bykart, satellitt visning. Shell adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Shell. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Shell med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Shell Notodden Shell Notodden 8 meter Triveligste kassadama sør for Kirkenes: Hver gang! Grunn nok til å stoppe.
Vaa diesel auto As Vaa diesel auto As 27 meter Maten var veldig bra
Tuven Kafe og Catering As Tuven Kafe og Catering As 493 meter Vi kjøpte pytt i panne til 75 kroner og den var veldig bra.
Tuven Kafe Og Catering As Tuven Kafe Og Catering As 529 meter Vi kjøpte pytt i panne til 75 kroner og den var veldig bra.
Narvesen på Tuven Narvesen på Tuven 559 meter Falsk reklamering, sto at de har hadde bacon pølse med salsa saus og quaso saus, dem ...
1•2•3 Notodden 1•2•3 Notodden 706 meter Bra automatstasjon,alltid ryddig og fin.
Poseidon Cafe Poseidon Cafe 2 km Alltid trivelig betjening,og nydelig mat.
Kafé Olea Kafé Olea 2 km Det tar alltid pusten fra meg, et fantastisk verk.
Deli de Luca Notodden Deli de Luca Notodden 3 km God mat og hyggelig betjening. Toalett, sitteplasser og pumpene var skittene.
Cafe Felicia Cafe Felicia 3 km Fantastisk personell bra service god mat. Og tema kvelder som gjør att man stadig har...
Stasjonen kafé Stasjonen kafé 3 km Veldig god mat,rent og pent,samt hyggelig service
Heimat Notodden Heimat Notodden 3 km Heimat - kafe og veikro er til for deg som er på farta. Vi serverer god tradisjonsrik...
IDEA Vekst Bakeri og Catering IDEA Vekst Bakeri og Catering 5 km Masse rart å få kjøpt her. Spesielt er jule shopping populært. Mye bra kaker og brød...
Circle K Heddal Circle K Heddal 7 km Dårlig service fra 4 ungdommer som var mer opptatt av mobilen enn kundene
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler