facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell

Shell
Adresse: E16 Ådalsveien 1161, 3524 Nes I Ådal, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 4732137635
By: Nes i Ådal
Rute: E16 Ådalsveien 1161
Postnummer: 3524


åpningstider

Mandag: 07:00 - 21:00
Tirsdag: 07:00 - 21:00
Onsdag: 07:00 - 21:00
Torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 20:00
Søndag: 09:00 - 21:00


relaterte søk: shell stasjoner, shell priser, shell wikipedia, shell select, shell tilbud, shell smågodt, shell kundeservice, shell oil company
Anmeldelser
Rengjøring og rydding på toalettene står nok ikke høyt opp på prioriteringslisten på denne stasjonen, tror jeg.
Fint stoppested langs E16. Rene og fine toaletter kjent for sine dyrelyder!
Dårlig service hadde stengt av hamburger stasjonen 45 min før stenge tid. Og når vi bestillte panini og bacon pølse glemte han å ta med baconpølsen så måtte bestille det på nytt. Paninien var ikke varmet nok og pølsebrødet var ikke varmet i det heletatt og var kaldt og han var sur og ikke service innstilt! Anbefaler ikke å handle her!
Et greit sted å stoppe på vei mellom Oslo og Fagernes. Hyggelige folk som jobber der. Savner sunnere mattilbud.
Vi kjøpte hver vår hamburger m/pommes frites. Vi fikk ikke opplyst at de var tomme for dressing, og når vi spurte om dette sa de at de var tomme på en uhyggelig og lite service-innstilt måte. Noen biter inn i burgeren oppdaget vi mugg på brødet. Det var små blå flekker og smakte rart. Vi fikk da pengene tilbake, med mange spørsmål og ansvarsfraskrivelse fra personellet bak disken. Hun som laget hamburgeren gjemte seg nærmest på bakrommet, og lot en stakkars rekrutt ta støyten. Vi innså ikke før vi hadde kjørt at vi ikke fikk igjen penger for ost og bacon, som selvfølgelig kostet en betydelig formue.. Forferdelig service, vond mat og absolutt ikke verdt et stopp.
Bra tidligere, men etter nye eiere overtok følger de ikke opp med traktekaffe , vafler osv. Tomt sier de når en spør. Samme med utvalg av boller Forrige eier hadde mer kontroll, virker som det er lite folk på jobb der. Sist jeg var innom var det bare en og kø i kassa
Styr unna om du skal ha noe annet enn drivstoff!
Helt tragisk, tomme hyller, spurte etter boller var ingen av det heller pepsi max var også tomt , og jenta bak disken trenger ett smile kurs. Kjøpte en pølse den var heller dårlig, nei dette var tragisk.
Man forventer ikke god service på en bensinstasjon, men dama som jobbet idag 22/10 hadde forferdelig service. Sinna og stressa med tomt lokale, og ble sur på oss kunder for å stå i butikken mens vi ventet på maten.
Greit sted å stoppe for en kaffe og en bolle, pølse eller is. Utebordene står kloss oppe i E16 og burde flyttes tilbake til det mer skjermede grøntområder mot jordet på baksiden. Før hadde de et bord og barkrakker inne, men nå må man flakke rundt mellom reolene mens kaffen nytes. De kunne med fordel laget en diner-avdeling som bensinstasjonen på Hallingby. Kaffen er bedre enn på de to veikroene i Nes i Ådal. Bensin og diesel er som regel billigere enn videre oppover i dalen Valdres.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler