facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell Tveiten

Shell Tveiten

Info

Shell på Tveiten,
alltid åpent! Vi har hengerutleie, en helt rå bilvaskemaskin og Hortens beste burger?!?

Adresse: Storgata 149, 3186 Horten
Telefonnummer: 92632465
By: Horten
Rute: Storgata 149
Postnummer: 3186


Nærliggende lignende selskaper
Shell Shell 25 meter
Shell Shell 3 km
YX Ra YX Ra 6 km Mulig å fylle, men stasjonen virker å være nedlagt!
Anmeldelser
Dritt servic han som jobba der var frekk jeg skulle fylle men sto kort avvist sjekka kontoen de hadde trukket alle pengene min han mente jeg hadde fyllt som jeg ikke hadde gjort han var frekk mot meg han mente også at det ikke var noe. Galt med maskinen
God varm mat, raskt service, hyggelig og lys bensin stasjon. Maten er ikke billig
Kjempe dårlig swrvice! Sto først i køen i nesten 30 minutter, men han mente ar det var viktigere å ta russen selvom de kom lenge etter meg! Så dårlig service har jeg aldri fått.
Servicen til hun ene som jobber der er fantastisk. Skulle kjøpe ett juletre, da selger av trærne ikke var på plass. Så tok hun i mot betaling for treet og spurte om jeg vill ha hjelp med å få treet inn i bilen. Koselig og hyggelig jente. Veldig serviceinnstilt og blid.
Bor i nærheten, og bruker stedet til kjøp av diesel, bilvask, småvarer i kiosk. Betjeningen smiler alltid med godt humør, selv på natten. Har aldri opplevd stedet stengt Bilvask med høytrykkspyler er i mine øyne det beste kjøpet du gjør her, halv pris ift. Oslo, bedre trykk, og ofte ledig.
Bra stasjon med byens hyggeligste og mest serviceinnstilte betjening/personale. God vaskemaskin og flott vask selv område med avfetting og høytrykkspyling til en rimelig penge. Godt utvalg av sunn og usunn mat.
Bra stasjon, men trekker et par stjerner, siden det ikke er mulig å vaske med voks uten børste med den nye selvvasken. Må finne meg en ny fast vaskeplass.
Perfekt sted for vask av bil enten med maskin eller håndvask. Flinke ansatte med bra service inn stilling. Bra utvalg i matvarer og baker varer.
Lav pris, lett tilgjengelig og god service, koselig betjening.
Blide og imøtekommende bak kassa! Raske og effektive ved bestillinger. Veldig god burger Koselig besøk!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Shell Tveiten med offentlig transport


Johan Riefs gate 140 meter
02
1153
1179
1182
70
N02
Pedersgata 210 meter
02
1153
1179
1182
70
N02
Arne Beckers gate 49 380 meter
71
Olavsgate 400 meter
71
Rybergsgate 480 meter
02
1153
1179
1182
70
N02

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler