facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shoeday Gjøvik

Shoeday Gjøvik

Info

SHOEDAY GJØVIK

Historie

Shoeday er et landsdekkende lavpriskonsept på sko, som er BEST PÅ PRIS til hele familien. Vi har fokus på kommersiell og komfortabel mote, og har et godt utvalg innenfor de ulike gruppene. Hos oss skal det være enkelt å la seg inspirere og handle. Vareutvalget er tilgjengelig i butikken i hele par og alle avdelinger har tilgang på samme vareutvalg.

Shoeday er en del av Euro Sko Gruppen. Euro Sko Gruppen har ambisjoner om å være den klart ledende aktøren i nordisk skobransje.

Eurosko, Shoeday, DNA og Skokanonen er etablerte og ledende kjedekonsepter innenfor sine nisjer.

Gjennom målbevisst arbeid i flere år er Euro Sko Gruppens posisjon meget sterk. Kjedeselskapet er en solid økonomisk enhet som har levert gode resultater i mange år. Dette sikrer et godt samarbeid med leverandører, utleiere og andre samarbeidspartnere.

Shoeday drives som en franchise kjede. Siden starten i 1987 har Økonomisko vokst til 85 butikker spredt over nesten hele landet, 04.09.2013 byttet vi navn til Shoeday. Vil du besøke oss, finner du oss hovedsaklig i store og lett tilgjengelige kjøpesentre.

Kolleksjonen bygges av vår egen innkjøpsavdeling. I Shoeday har vi kuttet mange mellomledd på produksjonssiden og vi har direkte kontakt med fabrikker og produsenter. 95% av våre sko produseres i Østen, der vi samarbeider tett med ca 25 fabrikker. Vi har en mindre kolleksjon enn andre store kjeder, men har til gjengjeld større kvantum på hver enkelt modell. På denne måten kan vi holde prisene nede, og tilby deg et godt utvalg.

Vår visjon er å ha ekstra fornøyde kunder.

Hvis du har tilbakemeldinger, ris eller ros, setter vi pris på om du deler det med oss!

Vi sees i butikken!

Adresse: Jernbanesvingen 3, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: +47 61177380
on.yadeohs@800025
By: Gjøvik
Rute: Jernbanesvingen 3
Postnummer: 2815


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: shoeday fredrikstad, shoeday oslo, shoeday sandefjord, shoeday trondheim, shoeday bergen, økonomisko nettbutikk, shoeday butikker, strikksko shoeday
Anmeldelser
Shoeday har hverdagssko til det aller meste.
Veldig god service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Shoeday Gjøvik.

Gjøvik skobutikk

åpningstider, plassering. Jernbanesvingen 3 kart bykart, satellitt visning. Shoeday Gjøvik adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Shoeday Gjøvik. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Shoeday Gjøvik med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skoringen CC Gjøvik Skoringen CC Gjøvik 106 meter Fikk all hjelpen jeg trengte til å erstatte røket lisse :
Bianco Footwear Gjøvik Bianco Footwear Gjøvik 152 meter Helt fantastisk! Både butikken, utvalget og de ansatte!
Big Foot As Big Foot As 379 meter Fint med skobutikk med større sko, ikke lett å finne størrelse 50 i vanlig skobutikk....
Manum as Manum as 379 meter Meget hyggelig betjening
Skostua As Skostua As 414 meter Min mor og min samboer har opplevd meget slett service av innehaver vedkommende overs...
Eurosko Gjøvik Sentrum Eurosko Gjøvik Sentrum 468 meter Kjempegod kundeservice i motsetning til butikken på cc!
Eurosko Outlet Eurosko Outlet 471 meter Åpningstider : Mandag-fredag : 10-18 Lørdag: 10:00-16:00
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler