facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Show Chow

Info

Show Chow er en gruppe som spiller på to hester; humor og musikk. Gruppa har en rekke revyer, kabareter og plater på samvittigheten. Startet 11. aug. 1981

Historie

Show Chow er en gruppe som spiller på to hester; humor og musikk. Gruppen ble stiftet 11. august 1981, da under navnet Egersund Gitarklubb.
Etter som deres internasjonale karriere skjøt fart ut over på 1980-tallet, skiftet de navn til Show Chow (ironi).
Gruppa har spilt utallige revyer og kabareter og har utgitt en rekke plater.
Deres nærmeste samarbeidsparter gjennom mange år har vært tekstforfatter Ingvar Hovland som og har samarbeidet med andre grupper som Vamp og Elle Melle.
Ellers har gruppa hatt med seg alt fra Kristian Valen til svenske Eva Rydberg på scenen og selvsagt alle som er noe innenfor revymiljøet i Rogaland. De har til og med hatt med seg Rune Bjerga som trommeslager og det var ikke ment som løye.
Show Chow har mange planer for framtiden, ikke minst få utgitt mange av sangene som aldri har sett et lydstudio. Det er og planer og revyer og kabareter, selv om gruppa offentlig har sagt at tida for de store, egenproduserte showene er over. "De tar for mye tid og gjør at vi ikke får jobbet godt nok med den kunstneriske siden ved musikken og humoren vår", sier Show Chow-nestor Jan Ivar Peterson.

Adresse: Nygaten 1, 4370 Egersund
Telefonnummer: 91546777
By: Egersund
Rute: Nygaten 1
Postnummer: 4370



relaterte søk: Chow chow
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Show Chow.

Egersund musiker/gruppe

åpningstider, plassering. Nygaten 1 egersund kunst og underholdning kart bykart, satellitt visning. Show Chow adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Show Chow. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Show Chow med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Arnt Olav Klippenberg Arnt Olav Klippenberg 0 meter Arnt Olav Klippenberg, journalist, forfatter, kåsør og skuespiller. Far til tre og gi...
Egersund Chokoladefabrik & Co Egersund Chokoladefabrik & Co 161 meter Utrolig hyggelig betjening og nydelig sjokolade,både varm og kald.
Mungåt Ølbar Mungåt Ølbar 163 meter Fantastisk atmosfære, fantastisk utvalg i drikke, og fantastisk betjening. Kan ikke b...
Scanink Trading Norway Scanink Trading Norway 294 meter Alt i Tattoo & Piercing
Kjetil Bentsen FOTOGRAFI /Egersund Kjetil Bentsen FOTOGRAFI /Egersund 1 km Fotografvirksomhet i Egersund. Forfatter av boka "Vakre Dalane".
Luserevyen Luserevyen 2 km Skolerevy laget av 9. trinn på Lagård ungdomsskole i Eigersund.
SeaProd SeaProd 3 km Mye PA-utstyr. Lys og lyd. Klar til konsert og fest på kort varsel.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler