facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SIAP

SIAP

Info

SIAP er skapt med LEK i fokus. Det skal være en mestringsarena for mennesker i alle aldre og bidra til økt aktivitet og velvære i nærområdet.

Historie

SIAP står for Sør-Odal Idretts og Aktivitets Park. Parken var i sin tid et initiativ fra Slåstad Vannskiklubb og ble realisert i tett samarbeid Sør-Odal Kommune, Norges Vannski og Wakeboard forbund og Sør-Odal idrettsråd i 2002.

SIAP er skapt for å ha LEK i fokus. Det skal være en mestringsarena for mennesker i alle aldre og bidra til økt aktivitet og velvære i nærområdet.

Området benyttes idag av Slåstad Vannskiklubb, Skarnes IL, Paintball og Odal Skate klubb. Mellom seg har de skapt Nord Europas beste vannski og wakeboardanlegg, Norges største paintball anlegg, badedam med grøntområde, beachvolleyball, utendørs turntrampoline, turløyper, ski-leik anlegg, m.m. Akkurat nå utvikles et nytt fotballanlegg og en av Norges største skateboardparker. Videre planlegges et flerbrukshus med muligheter for fysioterapi, kiropraktorklinikk, spisested, spa, bowling, m.m.

Aktivitetsparken drives av Sør-Odal Idretts og Aktivitetspark AS som er eid av Sør-Odal Kommune (80%), Norges Vannski- og Wakeboardforbund (10%), Slåstad Vannskiklubb (5%) og Sør-Odal Idrettsråd (5%). Hver klubb har ansvar for all aktivitet og utvikling av sitt respektive område. Nye aktiviteter er alltid velkommen og det kan søkes om plass på området. Søknaden rettes da til Sør-Odal Idretts og Aktivitetspark AS.

Adresse: Ellingsrudvegen 1, 2100 Skarnes
By: Skarnes
Rute: Ellingsrudvegen 1
Postnummer: 2100


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 07:00 - 22:00
Søndag: 07:00 - 22:00


relaterte søk: siap skarnes, siap test eksempel, siap aktivitetspark, siap aptitude test, siap skarnes vannski
Nærliggende lignende selskaper
Slåstad Vannskiklubb Slåstad Vannskiklubb 18 meter De fleste forbinder det å kjøre vannski med å henge etter en båt en solskinnsdag på S...
SIAP SIAP 60 meter Flott idrettsanlegg for vannski, fotball, bading, paintball, sandvolleyball og turomr...
Glåmdal PaintballKlubb Glåmdal PaintballKlubb 284 meter Fin plass får både nye og erfarende spillere
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler