facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sibylles Hundesalong

Sibylles Hundesalong

Info

Sibylles Hundesalong finner man i hovedhuset til Hvasser Motell "Fjeldhøi". Vi har åpent hele året. Klipper også på kvelden og i helgene ved behov.

Historie

Sibylle`s Hundesalong finner man i hovedhuset til Hvasser Motell "Fjeldhøi". Vi har åpent hele året og klipper også på kvelden/ i helgene ved behov. Sibylle tok groomer-utdanningen i Tyskland og fikk sin diplom i begynnelsen av 2016. Hun er fra før utdannet som våpengravør og ønsket å jobbe igjen i et håndverksyrke, gjerne med dyr i fokus- ved siden av å drive Motellet. Hun har hatt hunder siden hun var 12 år og er vandt til å håndtere både store og små raser. Sibylle napper, klipper, bader, føner og gir gode råd for hundestellet hjemme. Katter er også velkommen, men da må eieren være til stedet under timen.

Adresse: Hvasserveien 230, 3148 Tjøme
Telefonnummer: 92037395
By: Tjøme
Rute: Hvasserveien 230
Postnummer: 3148


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler