facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Signaturklinikken Oslobukta

Vår nyeste, største og råeste lokasjon. Urbant beliggende i Oslo sitt nye trendområde Bjørvika, midt i Oslobukta. Du finner oss i enden av Operagata, med Barcode, Muchmuseet, Operahuset og Deichman bibliotek i kulissene. En eksklusiv kvalitetsklinikk med 6 topp moderne behandlingsrom, og med svært erfarne behandlere. Klinikken har også en stor butikkdel, og ønsker du å ta vare på huden din har du absolutt kommet til rett sted.

Avdelingen i Oslo (Bjørvika) tilbyr vi følgende behandlinger:
Gratis og uforpliktende 3D- hudanalyse
Hudbehandlinger (f.eks. Green Peel)
Vipper og bryn, samt vippeløft
Injeksjonsbehandlinger med Restylane, Sculptra og toksin
Laser

Klinikken fører fullsortiment av følgende hudprodukter:
ZO Skin Health
Elixir Cosmeceuticals
Dr. Schrammek
MeLine
samt utvalgte produkter fra Jane Iredale, Colorescience, Noon og solprodukter fra Coola

"Signaturklinikken er en medisinsk hudklinikk høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlig resultater. Kjerneverdiene våre er Kvalitet, Trygghet, Ærlighet, Teamwork og Lokalt engasjement. Du finner oss i Bjørvika Oslo, Bekkestua, sentralt i Lillestrøm og midt inne på Strømmen Storsenter 2.etg. Vi fører KUN markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger. Vi tilbyr 3D-hudanalyse, medisinsk hudpleie, filler kun original Restylane, behandling med toksin, laserbehandlinger, vipper og bryn. Vi fører blant annet følgende produktserier ZO Skin Health, Elixir Cosmeceuticals, MeLine, Noon, Coloresience, Dr. Schrammek, Jane Iredale, Cetaphil og Actinica. Hos oss får du godfølelsen og det lille ekstra."
Adresse: Rostockgata 40, 0194, Oslo
Telefonnummer: 920 18 225
on.nekkinilkrutangis@tsop
By: Oslo
Rute: Rostockgata 40
Postnummer: 0194


åpningstider

Mandag: 9-17
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 9-17
Torsdag: 11-19
Fredag: 8-16
Lørdag: 10-16


relaterte søk: Signaturklinikken priser, Signaturklinikken Botox, Signaturklinikken Lillestrøm, Hudpleie Strømmen, Signaturklinikken erfaringer, Oslo Hudpleieklinikk, Hudpleie Lillestrøm, Gavekort Signaturklinikken
Anmeldelser
Super plass!Jeg hadde en avtale der da jeg var i oslo for å vurdere om jeg hadde behov for skulptra eller annet da jeg er i en alder der er viktig å ta vare på seg selv.Behandleren var kunnskapsfull og ærlig og fortalte at jeg ikke hadde behov for noe enda.Dette viser skikkelig integritet og skapte tilitt.Jeg kommer tilbake hit ved en senere anledning når jeg har behov.
Topp service! Veldig profesjonelle, har alltid følgt Karoline og fortsetter med det. Hun er så flink, snill og utrolig hyggelig Anbefaler alle sammen å ta en tur innom!
Andre gang jeg har vært her. Andre gang jeg er misfornøyd. Dra heller på signatur klinikken på strømmen eller i Lillestrøm. Bjørvika aner ikke hva de holder på med. Men de er hyggelig da.
Jeg har i flere år mislikt å være så rød i huden i ansiktet og har lurt på om det er mulig å gjøre noe med det. Jeg har vel som en voksen mann vært litt flau for å gå til en hudklinikk. Men - plutselig så dukket Signaturklinikken opp rett i nabolaget - ja, faktisk i samme gate som jeg bor her i Bjørvika. Første steg var å ta med den flotte katalogen som lå i plexikassen på veggen utenfor butikken. Etter å ha lest den dristet jeg meg inn i de flotte lokalene i Rostockgata og ble med en gang «beroliget» om at her kan også menn få hjelp. Time ble bestilt og med åtte ukers mellomrom har jeg nå gjennomgått to laserbehandlinger. Allerede etter første behandling i november 2020 var rødheten betydelig mindre. Jeg har bestilt en tredje runde med laserbehandling i mars og tror kanskje det vil være tilstrekkelig. Jeg anbefaler andre som føler rød hud som et problem om å ta en prat med det flotte teamet som jobber i Signaturklinikken. Takk til dyktige og vennlige estetisk lege Jeanine Onsum som behandler meg og også de meget servicebevisste kollegene som tar i mot oss som kommer til klinikken!
Jeg var hos Jeanine Onsum, og har aldri opplevd så fantastisk bra kundeservice i mitt liv! Hun tok seg utrolig lang tid på å forklare meg alt til de minste detaljene, svarte på alle spørsmålene jeg lurte på. Hun beroliget meg før behandlingen, og selve behandlingen ble utført på en profesjonell måte. Har aldri vært så fornøyd med en behandler før. Det var virkelig perfeksjon til fingerspissene! I tillegg var hun var god og snill, og jeg følte meg tatt vare på! Anbefaler både klinikken og spesielt Jeanine som en behandler. Du blir ikke skuffet !
Fantastisk klinikk! Linda har kontroll på alt av mine behandlinger og hun gjør det med største finesse og profesjonalitet. Jeg blir veiledet til riktige behandlinger og er alltid like fornøyd med resultatet. Alle injeksjoner blir satt med god forklaring og ett forventet resultat. Jeg er like fornøyd hver gang. Har alltid vært litt redd for å bli "overbehandlet" da jeg ønsker ett naturlig, fresht resultat. Linda er proff, veileder og gir alltid en fantastisk god service. Anbefales
Flotte lokaler, profesjonelle folk og gode produkter. Jeg er super fornøyd med Nathalie, hun er dyktig med masse god kompentanse. Og utrolig søt og blid: Hilsen en veldig fornøyd kunde, Anita Christiansen
Svært fornøyd med behandlingen jeg fikk av Jeanine. Anbefales på det sterkeste.
Jeanine gir meg alltid gode råd når det gjelder pleie av huden.
Beste klinikken. Kunnskapsrike, hyggelige og profesjonelle ansatte!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Signaturklinikken Oslobukta med offentlig transport


Middelalderparken 240 meter
19N
32
32N
4E
54
71A
74
Middelalderparken 240 meter
13
19
Bjørvika 240 meter
19N
300
32
32N
400
4E
500
500N
505
505E
54
540N
550
71A
74
80E
80X
81
81N
81X
83
83N
84E
85
89
Bjørvika 250 meter
13
19
Sørenga 320 meter
85

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Signaturklinikken Oslobukta.

Oslo hudplei̇e

åpningstider, plassering. Rostockgata 40 kart bykart, satellitt visning. Signaturklinikken Oslobukta adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Signaturklinikken Oslobukta. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Signaturklinikken Oslobukta med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler