facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Silurveien sykehjem

Silurveien sykehjem

Info

Silurveien sykehjem er et kommunalt sykehjem i Bydel Ullern. Sykehjemmet har 3 langtidsavdelinger, 3 skjermede avdelinger, forsterket enhet og dagsenter.

Adresse: Silurveien 4, 0380 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 43 42 00
By: Oslo
Rute: Silurveien 4
Postnummer: 0380



relaterte søk: ullern sykehjem, beste sykehjem i oslo, smestadhjemmet, sykehjem frogner, silurveien 2, silurveien 6, sykehjem oslo, vestli sykehjem
Anmeldelser
Det finnes sikkert verre steder enn dette, men om det finnes mulighet til å plassere deres kjære gamle et annet sted, så gjør alt for å få det til. Dette er et trist sted hvor beboere får kun det nødvendige i mat og stell, veldig få aktiviteter, dårlig renhold. Om man prøver å ta opp problemer med administrasjonen, så blir man ignorert. Personalet ellers er hyggelig og imøtekommende mot de pårørende, med det er det eneste som er positivt. Etter hver besøk så forlater man stedet med et tungt hjerte og følelse av maktesløshet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Silurveien sykehjem. Silurveien 4 kart bykart, satellitt visning. Silurveien sykehjem adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Silurveien sykehjem. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Silurveien sykehjem med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler