facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Simple UB

Simple UB

Info

Vi selger sports- bher med vannavstøtende lomme for oppbevaring av din smartphone under aktivitet. Den er tilgjengelig i rosa, lilla, blå, grønn og svart.

Pris: 250 kr.

Historie

Sports bh-en har gode pusteegenskaper og transporterer bort fuktighet. Den gir deg faste former under aktivitet, slik at treningen blir mer effektiv. For å gjøre musikken mer tilgjengelig for deg som er i aktivitet, har vi utviklet produktet slik at du kan ha din Smartphone på sports bh-en.

Dette er en vannavstøtende lomme. For å hindre at ledningen skal være i veien for deg har vi laget en utgang med stoff som vil holde ledningen til side, slik at du skal få mest mulig utbytte av din trening.

Ansatte i Simple UB:
Maria Ensrud - Daglig leder og økonomiansvarlig
Ida Eidsand Gårder - Salgsansvarlig og kontaktperson
Linda Rakbjørg - Markedsføringsansvarlig
Åshild Barvik - Produksjonsansvarlig
Monica Løvbrøtte - Personalansvarlig

Adresse:
Telefonnummer: 913 88 708
By: Gran


Nærliggende lignende selskaper
Gran sport Gran sport 222 meter Veldig hjelpsomme mennesker! Super service, løsningsorientert!
Stonefly Sportsfiske Stonefly Sportsfiske 856 meter Knallgod service! Og disse gutta vet akkurat hva de snakker om : Er så fornøyd med ut...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler