facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Simsim

Info

Simsim serverer sushi & wok i Sandvika sentrum. Dine in - takeaway - hjemkjøring, hjertelig velkommen.

Adresse: Elias Smithsvei 10, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67 54 44 44
By: Sandvika
Rute: Elias Smithsvei 10
Postnummer: 1337



relaterte søk: Sim sim, Crispy Duck Bærum, Mat Sandvika, Thai mat Sandvika, Asiatisk mat Sandvika, Sushi Bekkestua, Pizza Sandvika, Fantastisk Thaimat Sandvika
Nærliggende lignende selskaper
Sandvika Sushi Sandvika Sushi 322 meter Beste sushi i sandvika
Bambus Sushi As Bambus Sushi As 332 meter Veldig hyggelig atmosfære. Hyggelig betjening. Maten kom raskt og var veldig god. Bet...
Øst Kjøkken & Bar Øst Kjøkken & Bar 404 meter Elendig sushi! Ringer for å klage på at det mangler ingredienser, og han vi snakker ...
Sushi og kafe Vøyenenga Sushi og kafe Vøyenenga 3 km Elsker Vøyenenga Sushi. Alltid raske på å lage mat og det smaker veldig godt. Gode pr...
Fresh Sushi Fresh Sushi 4 km For en skuffelse! Bestilte en familiemeny 5, vårruller og fritert scampi. Vårrullene ...
Anmeldelser
Prisen har gått opp og størrelsen på bitene har gått ned... Dette stedet var bedre før! Sandvika sushi har bedre sushi, og større biter!
Maten smakte bra men litt lite mat ,enn det jeg har fått andre steder
Helt ok, men kvaliteten reprenserer ikke prisen. Laksen hadde en konsistens som får deg til å føle at den ble tilberedt 3 dager før servering.
Helt ok sushi, men ikke noe spesielt med denne. Bitene er litt i minste laget og risen datt for lett fra hverandre. Om du bare skal ha sushi er Simsim et ok alternativ, men er du ute etter noe litt ekstra godt, ville jeg nok gått ett annet sted. De skal ha pluss for gode og store vårruller, minus for lite hyggelig lokale med åpent kjøkken som gjør at matlukten sitter godt i klærne dine om du må vente litt på maten.
Fantastisk god mat og rask/ profesjonell service. Anbefales!
Lite sted med god mat og gode priser. Pent interiør, ganske koselig. God kandidat til Sandvikas beste asiatiske mat, og kort gangavstand fra storsenteret. Slett ikke dårlig!
Snublet over denne perlen litt tilfeldig i dag. Vi spiste i restauranten som var liten men hyggelig nok. Deilig sushi og topp service! Fikk mye mat for pengene, og også den beste manien ever - nr. 19 Volcano ett eller annet. Satser på å sneie innom neste gang jeg er på gjennomreise i området. Anbefales på det varmeste!
Gode priser, fantastisk service, i tillegg er de den eneste leverandør som serverer sushi med fritert kylling. Perfekt for meg som ikke tåler sjømat men allikevel elsker sushi. Anbefales på det aller sterkeste! Det eneste jeg kan trekke for er at det er stengt på mandager.
Enten matforgiftning eller allergisk reaksjon etter å ha bestilt uten allergen og bekreftet ved henting. I beste fall for stor krysskontaminering på kjøkkenet.
Veldig god mat! Anbefales først og fremst for take-away, da restauranten har få bord og er trang. Den ligger også litt merkelig til i et kjellerlokale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler