facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sira-Kvina kraftselskap DA

Sira-Kvina kraftselskap DA

Info

Sira-Kvina kraftselskap produserer fornybar energi i 7 vannkraftverk der vi benytter vannet fra de tre fylkene Rogaland, Vest- og Aust-Agder.

Historie

Sira-Kvina kraftselskap, en av de ledende kraftprodusentene i Norge, har sju kraftverk, hvorav Tonstad kraftverk er landets største målt i produksjon. Kraftselskapet dekker vel fem prosent av det elektriske energiforbruket i landet. Det har en viktig rolle i driften av hovedlinjenettet på Sørvestlandet, og anleggene ligger sentralt i forhold til kraftutvekslingen med Europa.

Selskapets mål er høyest mulig verdiskapning med basis i energi- og effektressursene i Sira- og Kvina-vassdragene, og de menneskelige og teknologiske ressursene i selskapet. Verdiskaping sees i et langsiktig perspektiv. Kraftselskapet skal bidra til å dekke eiernes behov for kraft, produsere denne til lavest mulig kostnad over anleggenes levetid og levere den til eierne i henhold til eiernes behov.

Vår oppgave

Vår visjon er å være en ledende produsent av ren og fornybar vannkraft i Norge, og som effektprodusent, være en viktig bidragsyter til en bærekraftig energiproduksjon i Europa.

Adresse: Postboks 38, 4441 Tonstad
Telefonnummer: 38 37 80 00
By: Tonstad
Rute: Postboks 38
Postnummer: 4441



relaterte søk: sira-kvina-vassdraget, sira kvina stegemoen, sira kvina kraftstasjon, tonstad kraftverk, sira-kvina utbyggingen, åna sira kraftverk, sira kvina dommen, sira kvina sommerjobb
Anmeldelser
Oversatt av Google kraftig Original Võimas
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler