facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sirdal videregående skole

Sirdal videregående skole

Info

Sirdal videregående skole tilbyr programfag idrett som gir generell studiekompetanse. Sirdal vgs. er plassert på Tonstad i Sirdal kommune.

Historie

Vi tilbyr idrettsfag og fokuserer (spesielt) på at elevene skal fullføre og bestå sin 3-årige utdanning hos oss, samtidig som de utvikler seg på en best mulig måte innen sin idrett.
Vi er en godt etablert skole og som en seriøs aktør innen utvikling av idrettsutøvere innen skiskyting, langrenn og fotball. Vi treffer på tidligere elever som aktive utøvere, trenere og som sentrale personer i det store hjelpeapparatet som finnes i idrettsnorge.
Vi tror idrettsnorge har behov for vår kompetanse også i årene framover.



Programfag idrett er et 3-årig løp som gir generell studiekompetanse, og som danner grunnlaget for å komme inn på de fleste høyskoler og universitet.
Utdanningsprogrammet passer for deg som interesserer deg for idrett, som liker å trene og som ønsker å fordype deg mer i idrettene langrenn, skiskyting eller fotball. (som er de valgfrie programfagene vi tilbyr).
Det som kjennetegner programfag idrett er at vi har flere praktiske fag som bygger på aktivitet, samt teorifag som gir elevene teoretisk bakgrunn for å drive med aktivitet.

Sirdal videregående skole skal være best på kombinasjonen av idrett og utdanning.
Vår visjon som skole er at våre elever skal kunne oppnå både sine idrettslige og skolefaglige mål.
“Trening er enkelt, trening funker”
Sitat Roger Grubben, tidligere rektor ved Sirdal Videregående Skole og landslagstrener skiskyting.
Alle vet at man må trene for å bli bedre i sin idrett, men man må også trene i skolefagene for å få de karakterene eller den fremgangen man ønsker!

Vår oppgave

Sirdal videregående skole skal være best på kombinasjonen av idrett og utdanning!

"Vårt mål som skole er at våre elever skal kunne oppnå både sine idrettslige og skolefaglige mål."

Produkter

Videregående opplæring

Adresse: Sirdalsveien 3944, 4440 Tonstad
Telefonnummer: 38 37 78 10
By: Tonstad
Rute: Sirdalsveien 3944
Postnummer: 4440



relaterte søk: sirdal videregående rektor, videregående skoler i kristiansand, øyghedlar elevheim, privat videregående skole kristiansand, søgne vgs, tangen videregående skole frisør, videregående skoler i vest agder
Nærliggende lignende selskaper
Tonstad skule Tonstad skule 154 meter Fantastisk skole med et spesielt fint ute anlegg for barn og et veldig flott familie ...
Anmeldelser
Liten skole men med flotte anlegg og mange muligheter. Har skiskyting, langrenn og multisportlinje 3 årig. Flotte idrettsanlegg rett rundt skolen.
Kromer er bedre
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler