facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sirkus Lien

Sirkus Lien

Info

Vi driver melkeproduksjon og leverer elitemjølk til Tine. Kyr har det vært i Lien helt siden gården ble ryddet og bygget tidlig på 1700-tallet.

Historie

På garden Lien i Gol i Hallingdal bor ekteparet Hedvig Lien (40) og Henning Bergersen (47), sammen med lille Viljar (4) og nyfødte Magnus (5 mnd). Lien har historie tilbake til 1710 og Hedvig er femte generasjon av slekta som driver her siden Ola Olson Lien kjøpte garden i 1872. Hedvig og Henning overtok som bønder i januar 2011 og driver med melkeproduksjon. Lien har levert Elitemjølk til Tine i over 30 år. Melkekvoten er nå på 222 000 liter + tillegg, fordelt på 26 melkekyr. Gården er på 463 dekar + leiejord. Ved siden av gårdsdriften er Hedvig kunstner, med hovedfokus på animasjonsfilm. Henning er innflytter i Hallingdal, men vokste også opp på gård. Han kommer fra en slekt med lange tradisjoner innen sagbruk- og skogsdrift i Rausjø i Enebakk, uten at det hjelper noe særlig. Henning er også musiker og skribent, samt usedvanlig opptatt av gamle bygninger og andre kulturminner. På gården bor også kattene Tore Hund (12) og Gustav (8), samt 26 melkekyr, 13 kviger og 20 kalver av rasen Norsk Rødt Fe. I hønsehuset i låven bor 14 høner av rasene Dvergkochin, Sultan, Faverolles, Maran, Wyandotte og Silke, samt noen mikser. På gamlelåven bor også flere sulupar i sommerhalvåret. Sammen holder disse individene garden Lien levende!

Adresse: Engene, 3550 Gol, Norway
By: Gol
Rute: Engene
Postnummer: 3550



relaterte søk: the circus song, creepy circus music, sanger om sirkus, sirkus team song, old circus song, carnival music, funny circus music, clown song
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sirkus Lien.

Gol gård

åpningstider, plassering. Engene gol landbrukskooperativ kart bykart, satellitt visning. Sirkus Lien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sirkus Lien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sirkus Lien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Eiksenteret Eiksenteret 9 km Desverre missfornøyd med opplevelse og service
Jegleim Gårdsegg Jegleim Gårdsegg 11 km Topp produkter til hyggelige priser
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler