facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sit Gløshaugen idrettsbygg

Sit Gløshaugen idrettsbygg
Adresse: Idrettsbygget Gløshaugen, Chr. Frederiks gate 20, 7030 Trondheim, Norge
Telefonnummer: 91 52 15 39
Stat: Trøndelag
Distrikt: Trondheim
By: Trondheim
Rute: Christian Frederiks gate
Husnummer: 20
Postnummer: 7030


åpningstider

mandag: 06:00–23:00
tirsdag: 06:00–23:00
onsdag: 06:00–23:00
torsdag: 06:00–23:00
fredag: 06:00–23:00
lørdag: 06:00–20:00
søndag: 06:00–22:00

Nærliggende lignende selskaper
3T-Sluppen 3T-Sluppen 3 km Litt lagerfølelse, men innholdsrikt og helt ok treningssenter. Stort pluss for squash...
Anmeldelser
Alltid fullt, dårlige åpningstider, frekke ansatte, ødelagte skap. Fortjener ikke mer en 1/5. De legit stengte garderobene i noen måneder fordi det var sopp. Nå har jeg endelig skjønt at SIT står for «Søppel i Trondheim».nnOg ja, det er billig med studentpris, men ikke verdt alt det styret. Bytt heller til hvilket som helst annet treningssenter. Det blir som å bytte fra å spise Grandiosa hver dag til å dra på Michelin stjerne restaurant.nnHvis det gikk an å gi lavere hadde jeg gjort det.
Veldig bra beliggenhet og utstyr. Bare for mye mennesker 24/7..
Kjøpte halvårskort i september i tro om at det ville vare i 180 dager, men det viste seg at det gikk ut i januar. Synes dette burde ha stått tydeligere, og blitt nevnt når jeg kjøpte abonnementet. Hadde faktisk blitt billigere om jeg hadde kjøpt månedskort for de 3 månedene individuelt. I tillegg synes jeg det ikke er verdt prisen. Treningssenteret er nesten stappfullt hele tiden, og du blir stående mesteparten av tiden å vente. Synes faktisk treningssenteret på Nardo var bedre enn på Gløshaugen, så synd det vart lagt ned...
Mye utstyr, men dessverre er mye av dette gammelt. Treningsarealene har etter min mening for lav kapasitet i forhold til antallet som trener der, noe som resulterer i mye venting på apparater og dårlig luft. Merk at denne vurderingen er gitt før oppussingsarbeidet som foregår for øyeblikket, så forhåpentligvis blir det bedre etter dette.
Helt ok. Alt for mange som trener her. Garderobe området er alt for trangt. Det er nesten umulig å ta en dusj og skifte fordi det er alltid så mange folk. Selve bygget er fint og oppusset, men jeg skjønner ikke hva arkitektene tenkte når de designet dusj og garderobe området.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler