facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter

Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter

Info

www.sivilforsvaret.no/kurs

Vår oppgave

Kompetansesenteret på Starum er Sivilforsvarets eneste i Norge. Dette betyr at kompetansesenteret har opplæring av alt personell til alle nivåer for Sivilforsvaret i Norge.

Etikett

Denne siden redigeres av Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter sin administrasjonsavdeling. Vi behandler ikke enkeltsaker her. Har du en sak du ønsker at vi skal behandle, ber vi deg om å kontakte oss på [email protected]/ 61141000.

Husk at alt du skriver her, er synlig for andre. Personsensitive og private opplysninger, enten det gjelder deg selv eller andre, må ikke publiseres, og kan bli slettet av oss.

Vi forbeholder oss retten til, uten varsel, å slette innlegg som vi mener er støtende, krenkende, truende eller på annen måte representerer uakseptable former for ytringer. Dette inkluderer, men begrenser seg ikke til, ytringer som vurderes å være ærekrenkende, truende, pornografiske eller rasistiske. Ved brudd på retningslinjene vil vi vurdere utestengelse.

Kommentarer skal ikke brukes til kommersiell markedsføring. Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter står ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider som det lenkes til.

Vi tilstreber å besvare henvendelser så snart som mulig, men tar forbehold om at siden ikke er bemannet utenom normal arbeidstid.

Adresse: Starumsvegen 86, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 61 14 10 00
By: Lena
Rute: Starumsvegen 86
Postnummer: 2850



relaterte søk: starum sivilforsvaret, sivilforsvaret gjøvik, sivilforsvaret starum ansatte, sivilforsvaret oppland, sivilforsvaret kurs, 3 ukers kurs sivilforsvaret, starum leir, sivilforsvaret starum kurs
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter.

Lena statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Starumsvegen 86 kart bykart, satellitt visning. Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sivilforsvarets nasjonale kompetansesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sivilforsvarets sentrallager Sivilforsvarets sentrallager 97 meter SFSL er en operativ og handlekraftig enhet som leverer slik at Sivilforsvaret oppleve...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler