facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SixBondStreet

SixBondStreet
"Hos oss skal du få det du ikke finner alle andre steder. Gjennom spennende kolleksjoner med internasjonalt uttrykk, kvalitet og fornuftige priser skal vi gjennom vår nettbutikk inspirere deg til et vakrere hjem."
Adresse: Odins gate 10 , Oslo 0266, NO
By: Oslo
Rute: Odins gate 10
Postnummer: 0266



relaterte søk: SixBondStreet outlet, SixBondStreet bilder, Six bond street Proff, Slettvoll, SixBondStreet spisestoler, SixBondStreet spisebord, Six bond Street stoler, Puff six bond street
Anmeldelser
Elendig og arrogant kundeservice! Jeg har bestilt to bordlampe med skjermer. Da jeg bestilte, lovte de at leveringen ikke skulle ta mer enn 5-8 uker. Nå har det gått 12 uker og jeg sitter fortsatt uten bestilte varer. Jeg har sendt dem flere eposter og prøvde å ringe uten å få noen tilbakemeldinger. Amatører eller kjeltringer!? Styr unna.
Hei! Jeg har prøvd å kontakte kundeservice på både email og telefon uten å ha fått svar. Når det ikke er mulig å nå dere på telefon er det veldig vanskelig å få kontakt da det kun kommer auto-reply på kundeservice mailen. Håper å høre fra dere raskt ettersom dette haster!
Hvordan skal man få kontakt med dere hvis dere verken svarer på telefon eller på mail? Jeg ønsker å legge til en bestilling,men jeg har noen spørsmål jeg trenger å få svar til.
Jeg har kjøpt et nydelig Sommerset spisebord. Det kan kun benyttes med duk, helst plast siden det sveller opp om det blir fuktig. Leverandøren skriver at materialet er i tre, men bordplaten er laminat som sveller i de langsgående skjøtene. Da jeg kjøpte bordet i sommer ble det ikke opplyst om at bordet var laminat og at det ikke tåler å bli vasket. De har nå skrevet at det ikke kan vaskes samt andre forsiktighetsregler for bordet. Bordet får små riper dersom du ikke har brikke under tallerkenen. Bordet ble stygt første middag ref. tallerkenen, og jeg som ikke ante at det kun var laminat spurte om bordet kunne slipes eller behandles dersom det får riper. De unnlot å svare på spm om sliping men sa jeg kunne kjøpe sprayvoksen deres. Jeg trodde faktisk bordet var i tre frem til laminaten begynte å svelle. Sliping ville jo resultert i katastrofe. Det verste av alt var at bordet ble levert med en mangel når jeg mottok det, men leverandør ville ikke ta retur på varen. Selv ikke når mangelen fører til at bordet ikke kan trekkes ut til fulle 320cm med alle platene dette forsøkte jeg, og hele skinnen bøyde seg. De har flere ganger blitt bedt om å sende delen, men det har gått et halvt år og de har ikke holdt sitt løfte… Bordet mitt kan ikke trekkes helt ut, har mange små riper og det har svellet i skjøten midt på bordet pga vask med klut. Det er bare et halvt år gammelt. Dette er så trist. Jeg fant et perfekt bord som endte med å bli et mareritt til nærmere 20.000 kr. Leverandøren er totalt likegyldig til kvalitet. Møblene til IKEA, Bohus og Skeidar er rimeligere, bedre kvalitet og leverandørene er mye mer service-instillte.
Elendig kundeoppfølging! Bestilte varer i januar og må selv etterspørre informasjon da varene ikke kom etter avtale i mars. Mottar ingen form for informasjon etter dette og venter fortsatt på informasjon og VARENE i MAI! Dette er slett kundebehandling!!!
Fikk interiørhjelp som jeg var veldig fornøyd med, men levering og kansellering er utydelig. En vare som er utgått av sortimentet fikk jeg beskjed om da jeg etterlyste varen, og fikk beskjed om kreditering etter at alt er levert. Varene blir stadig utsatt for leveranse, og det er vel ikke lov å holde igjen pengene på en vare som er utgått i flere måneder da det ikke har noen sammenheng med forsinkelser?
OPPDATERING: 27.02.22: Vi mangler fremdeles over halvparten av møblene våre. ANMELDELSE: 17.01.21: Vil ikke anbefale noen å handle her, vi bestilte møbler her i oktober og vi ble lovet å få varene i slutten av desember. De har nå gang på gang utsatt leveringen og vi kan ikke regne med å få varene vi har kjøpt før i slutten av mars dvs. nesten et halvt år etter vi kjøpte de. I tillegg er det hele tiden vi som må ringe og mase for å bli informert om når varene kommer. De er superhyggelige i forkant av handelen og sier at det ikke skal være noe problem med levering helt til etter at du har betalt, da er det umulig å få tak i de og tonen er en helt annet. Hilsen skikkelig skuffet kunde som aldri pleier å skrive slike anmeldelser men dette var så dårlig at jeg ønsker å advare andre.
Elendig kundeoppfølging, og frekk tone i meldingene fra ansatt. De har feilet i å levere to ganger grunnet forhold på deres side, og sluttet å svare. Opplever de som lite imøtekommende og løsningsorienterte. Vedkommende oppgir at de ikke kan levere slik som avtalt, da første gang berodde på lån av samboer sin bil, og blander tydelig private forhold med sitt ansvar som selger. Handlet fra de i fjor sommer, og da mente de at jeg enten måtte betale dobbel frakt eller vente over en måned på leveransen da en del av bestillingen var forsinket. Krevde mye oppfølging å få ting ordnet.
Nok en gang viser det seg at det er problemer med en bestilling hos dere. Den 14. desember 2021 bestilte jeg et gulvteppe. Fikk da beskjed om at teppet skulle være på lager i slutten av uke 3. Tilfeldigvis gikk jeg innom butikken i dag for å sjekke status på ordren. Da var plutselig levering 18. februar 2022 altså slutten av uke 7. Hadde ikke jeg kontaktet Sixbondstreet så hadde vi ikke fått noen beskjed om senere levering. I tillegg har de problemer med å finne bestillinger i sitt system. De leter og leter. Hvorfor ikke registrere på mobilnummer. Videre kan ikke butikken ordne opp selv. Alt må via kundeservice.
Bestilling lagt inn 11.2. Hører ingenting de neste ukene og venter spent på varene. 28.2 går vi nysgjerrig inn for å sjekke sendingsinformasjon, og blir sjokkert over at det står kansellert !! Tar kontakt med kundeservice 3.3, og får beskjed om at varen er utgått. Jeg informerer at varen ligger fortsatt på nettsiden, men til full pris. Da unnskyldes det med at siden ikke er oppdatert. Jeg kan skjønne at pga Covid-19 så er det en del utfordringer, men en kunde som bruker flere tusen på handel, burde bli kontaktet og oppdatert. En interiørkonsulent skulle ringe meg idag, jeg har ikke mottatt noe telefon. Bestillingen vår var til et nyopprettet privatpraksis for lege, men nå må vi se etter andre muligheter. Ingen samarbeid eller kompensasjon, ikke løsningsorientert. Vi er selvfølgelig ikke interessert i å betale mer for en annen vare som er tilnærmet lik, men annen farge. Da må vi ihvertfall få samme pris. Det er det som må loves. Skal man drive seriøst i Oslo, så må De dessverre begynne å ha bedre kundekontakt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SixBondStreet med offentlig transport


Odins gate 130 meter
20
Elisenberg 150 meter
12
Elisenberg 160 meter
12N
Frogner kirke 210 meter
30
30N
31
Frogner plass 280 meter
12N
20

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SixBondStreet.

Oslo ınteriørdesign

åpningstider, plassering. Odins gate 10 oslo møbelbutikker kart bykart, satellitt visning. SixBondStreet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SixBondStreet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SixBondStreet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Anouska Anouska 229 meter Mye fint og veldig hyggelige ansatte Asker.
Bond Street Essentials Bond Street Essentials 235 meter Flott interiørbutikk som fruen likte spesielt godt.
Molo Molo 238 meter
Fabricolage Fabricolage 286 meter
Happy Day In The House Happy Day In The House 300 meter Like god service hver gang og supre klær
Epok Epok 577 meter Hadde gitt 0 stjerner om mulig. Makan til dårlig kundeservice tror jeg aldri jeg har ...
Briskeby Gods Briskeby Gods 660 meter
Christians Essentials Christians Essentials 664 meter Fantastisk plass hvor du finner det som ikke henger over alt. En av mine favoritter!
Lisbeth Dahl Lisbeth Dahl 680 meter
Fruity Keiko Fruity Keiko 711 meter
Lightform Lightform 861 meter Om du ønsker kunnskapsrik betjening som tar ansvar bør du finne et annet sted. Jeg bl...
Galleri Dobag Galleri Dobag 894 meter Vi har knyttede tepper, kelimer og puter fra våre kvinneprosjekt i Tyrkia og Marokko....
Hole Design Hole Design 1 km "Holedesign startet opp i 1999 med et møbel modulsystem som ble kalt ”L1,” navng...
Bohus Skøyen Bohus Skøyen 1 km Jeg kan ikke anbefale Bohus / Cannot recommend Bohus Bohus ser ikke noe problem i at...
Studio Slettvoll Skøyen Studio Slettvoll Skøyen 1 km Utrolig mye fint av både møbler, soveroms artikler og pyntegjenstander. Det gir inspi...
Country Chic Country Chic 1 km Country Chic - interiør og inspirasjon på Majorstuen Vi svarer på henvendelser på Fac...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler