facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjøenden Camping

Adresse: Søre Osen, 2428 Trysil
Telefonnummer: 62 45 41 51
By: Trysil
Rute: Søre Osen
Postnummer: 2428



relaterte søk: Sør Osen Camping
Nærliggende lignende selskaper
Trysilelva camping Trysilelva camping 27 km Flott opplevelse med badstu og isbading i Trysilelva. Fint tilrettelagt og deilig å a...
Anmeldelser
Campingplass med flott beliggenhet. Enkel standard på hytta, men prisen var også god. Vi ankom etter at resepsjonen stengte. Enkel innsjekking likevel med utfylling av blankett og vippsing av prisen for en natt.
Koselig plass med direkte nærhet til osensjøen med fiske og båtliv. Trivelig personell, og god mat for dem som vil ha det litt lettvint. Rent å trivelig i sanitæranlegg.
Fin plass med fint og greit servise bygg. Barnevennlig og meget god plass for både bobil og vogn. Kan anbefales
Fint beliggende flott toaletter og dusj 325kr med strøm
Sov her ei natt i telt under sykkelferie. Veldig fin plass med det som forventes, dusj, bad, enkelt kjøkken. Veldig rent og svært godt smittevern. Det er selvbetjening for å komme inn og leie plass. Veldig hyggelig betjening da jeg var der.
Kjempefin campingplass som ligge stille og rolig til, med flott natur rundt. Hyggelig og god betjening. Campingplass ligger i sørenden av Osensjøen, her er det fine muligheter for bading og fisking. Campingplassen har båtutleie. Veldig fine turmuligheter i skogen. Fint og rent sanitæranlegg. Ca. 500 meter til matbutikk.
Er en koselig plass, men hytter burde kanskje vært litt oppdatert. Savnet også gatekjøkken/kafeteria, forventet et måltid ved ankomst.
Sjøenden camping lå idyllisk til ved utløpet til søre osen. Fra veien ser den ganske kjedelig ut men denne campen er absolutt verdt et besøk,vakkert iImøtekommende og hyggelig mottagelse og uforglemmelig opphold. Vi kommer garantert tilbake
Bodde på hytter føre Trysil-Knut rennet. Hyttene ligger rett ved løypa og kan by på kokeplate og greier senger. Ta med dyne, ellers blir totalbelastninga for høy
Koselig liten hytte med gode madrasser og trivelig interiør. Rent og pent, også på toalett og dusj. Fredelig plass. Og rimelig. God valuta for pengene :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler