facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjøgarden Fritidsboligfelt

Sjøgarden Fritidsboligfelt

Info

Fornuftige tomtepriser og ingen føringer i forhold til valg av byggefirma. Tomter inntil 1,2 mål og hyttestørrelse på opp til 140 kvadratmeter.

Historie

Tomter inntil 1,2 mål og hyttestørrelse på opp til 140 kvadratmeter. Kommunalt vannverk, felles kloakk og vei frem til tomt.

Området ligger i gåavstand fra et rekreasjonsområde med basseng, sport- og trimmuligheter. Her vil fritidsboligfeltet få båtplass og velværeanlegget kan leies for familien til rekreasjon, trim og trivsel i et sommerlig miljø året rundt. Her er det blant annet motstrømsbasseng, sauna og trimmuligheter i velværehuset. Dessuten ballspill og andre aktivitetsmuligheter utendørs. Området ligger i et etablert miljø med blanding av fastboende og hyttefolk. Her opplever man også gårdsdrift, husdyr på beite og et uvanlig variert dyreliv.

Vei, vann, og avløp er alt utbygd, og tomtene er forberedt for bredbånd i kabel. Ta kontakt, vi stiller mer enn gjerne opp for å vise dere området.

Adresse: Sjøgarden 23-37, 6530 Averøy
Telefonnummer: 91166557
on.nedragojs@tlefettyh
By: Averøy
Rute: Sjøgarden 23-37
Postnummer: 6530


Nærliggende lignende selskaper
Utsikten på Rangøy Utsikten på Rangøy 10 km Denne siden viser eiendommen Utsikten, på Rangøy, i Averøy kommune. Ligger i synsavst...
Anmeldelser
Har hytte her Ål-hytte, med en nydelig utsikt utover holmer og skjær. Følger med skipstrafikken på Riksvei 1.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler