facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for sjøsanden camping

"Så nær Syden du kommer i Norge! Topcamp Sjøsanden er en campingplass med strøkne leiligheter, hytter og rom til leie og sommercamping fra påske hvert år, rett ved en av Norges flotteste badestrender; 800+ meter herlig sandstrand! Gangavstand til Mandal sentrum og gamleby på én side, Norges flotteste friluftsområde på den andre: Fenomenale Furulunden med stier og gangveier for vandring, sykling og jogging, lekeplasser, svaberg og mange sandstrender! Campingplassen tilbyr moderne, asfalterte plasser med strøm for bobil og campingvogn og et naturområde for telt, nær sandstranden. Utenfor sommersesong kan leiligheter/ hytter leies for noe lengre perioder. I høysesong drives Stjerna Beach Club, med god mat, deilig drikke og hygge ved stranden."
Adresse: 4514 Mandal, Norway
Telefonnummer: 38261094
By: Mandal
Postnummer: 4514



relaterte søk: sjøsanden hytter, sjøsanden ferietun, sjøsanden feriesenter booking, sandnes camping mandal, sjøsanden motell, sjøsanden leilighet, camping mandal, sjøsanden strand
Nærliggende lignende selskaper
Ryvingen Ryvingen 6 km Et fantastisk sted uansett vær. Stille og rolig, samtidig sosialt
Ryvingen fyrstasjon Ryvingen fyrstasjon 6 km Et fantastisk sted uansett vær. Stille og rolig, samtidig sosialt
Ryvingen fyrstasjon Ryvingen fyrstasjon 6 km Et fantastisk sted uansett vær. Stille og rolig, samtidig sosialt
Tregde Feriesenter As Tregde Feriesenter As 6 km Et nydelig feriesenter. 4utendørs basseng, butikk, restaurant og italiensk pizzabar. ...
Ryvingen Fyr Ryvingen Fyr 6 km Et fantastisk sted uansett vær. Stille og rolig, samtidig sosialt
Ryvingen Lighthouse Ryvingen Lighthouse 6 km Alltid digg å ture ut te Ryvingen sammen med gutta og ta seg en liten dukkert i colav...
Ryvingenin majakka Ryvingenin majakka 6 km Skikkelig koselig!! Utrolig fin natur og område! Spesielt nede ved sjøen ut mot havet...
Ryvingen fyr Ryvingen fyr 6 km Hadde et fantastisk flott opphold på Ryvingen fyr. Alt var bra. Gode senger, koselige...
Gluba Treetop Cabins Gluba Treetop Cabins 10 km Kjøpte berre jordbær. De var gode!
Anmeldelser
Teltet av flere netter i 2 omganger. Stort pluss for muligheten for vann og strøm på de fleste teltplasser. Minus for teltplasser på plasser det stikker røtter godt opp av bakken. Flotte fasiliteter med flere flotte strender i kort avstand til campen med turstier til de alle. Litt bekymringsverdig at det ikkje er skiltet noe sted at det bør bades med badesko grunnet giftig fisk som ligger i sanden.
Campingplassen har blitt oppgradert i nyere tid. Stor fin lekeplass, som passer fra de minste til litt større barn. Fin strand og turområde rundt plassen! Enkelt og greit og parkere campingvogn på de asfalterte plassene. Vi kommer nok til å benytte oss av plassen ved senere anledning. Minuset er døgnprisen for stå med vogn, men er en av campingplassen med bedre/høyere standard i Norge.
Fine oppstillingsplasser på asfalt på nye området, men halvparten av plassene er ikke egnet for campingvogn av litt størrelse pga at vognen må skues inn med draget først. Betalt for plass med vann, men her er en kran på hver strømstolpe fordelt på 4 plasser, så ikke mulig og koble til cityvann. Gresset er stedvis altfor langt og burde vært klipt for en stund siden. Slitt sanitæranlegg med altfor liten kapasitet. Renhold er ikke tilfredsstillende, med mye støv på sisterner, toalettrullholdere osv. Ingen mulighet for unger å betale med kontanter i kiosken. Eier skjeller ut både voksne og barn ved spørsmål om hvorfor. Ingen glutenfri mat i kafe chips blir fritert i samme frityrgryte som blir brukt til å fritere løkringer ol som er full av gluten uten at det er merket i meny. Ok lekeplass. Endel aktiviteter til barn. Totalt sett en ok plass, men er ikke verdt døgnprisen.
Helt topp plass for unga! Veldig pent plassert mot en nydelig strand. God mat på restauranten. Ny butikk med varme rundstykker og det mest nødvendige. Er dog kun en liten sykkeltur gjennom skogen til Mandal sentrum. Trekker to stjerner grunnet: Man kan ikke betale med mynt/seddel i butikken. Barna har spart mye penger som de skulle bruke på is det er egentlig ikke lov å nekte kontant betaling, men å diskutere med det kvinnemennesket orket jeg ikke, hun alene trekker ned en stjerne grunnet måten hun tok dette spørsmålet mitt.. Sanitæranlegget er slitt, og dusjen er kalde. Skjønner hvorfor de er gratis. Det er også dyrt å bo her 600 kr/natten. Derfor kan jeg ikke anbefale dette på andre måter enn at barna koser seg her.
Desverre ikke mulig og avbestille plass 3 dager føre ankomst. Litt dårlig i et så stort konsern! Du for ikke refundert pengene dine på denne campingen utenom og bestille med flex!
Utrolig flott plass, kjempe stor lekeplass for de som har mindre barn,nydelig strand og turområder ! Plassering er 10av 10 Det som Trekker ned er den høye prisen ,vi betalte 750kr pr natt, da forventer jeg faktisk at wifi holder målviktigste for ungdommen like viktig som lekeplassen for de små ,desverre. Service anlegget kunne også trenger en oppgradering ,det skal sies at det var alltid rent og pent der. For oss samsvarer ikke prisen med tilbudet så det blir nok en annen nærliggende plass neste år.
Området er fint og nærme sentrum, flotte strender, men dessverre lite service å oppnå, hvis man ikke er gjest her. Ønsket å dusje, men fikk blankt nei. Betaling var aldri tema engang. Så dette var et dårlig førsteinntrykk. Kommer nok ikke til å benytte Tom Camp dersom dette er servicenivået det legges opp til.
Koseleg camping. Folkelig og for alle. Litt stive pizzapriser i Pizzavognen, men god. Konglehyttene er absolutt å anbefale. Været var litt smådårlig, så fekk ikkje nytta strand og stupetårnet som verke være bra. Pluss at man kan fylle vann på camoingen og at det gratis wi-fi.
kort vei til kjempe fin strand og sentrum, wc og dusjer er som hentet ut av en skrekkfilm, gammelt slitt og møkkete, har du først mannet deg opp for og prøve, ikke tro du får noe varmtvann, her der det kalddusj. Unga fikk ikke kjøpt seg en is, her tar de ikke i mot penger i kiosken.Rom: 1/5
Skuffende oppførsel av eiere/sjefer. Bra service og imøtekommenhet av de yngre som jobber der. Innehavere og sjefene der har noe å lære av de yngre som jobber der. Stresse ned, ikke kjefte og lære seg service. Har du større bobil eller buss er imøtekommenhet så som så. Kommer aldri selv til å benytte denne plassen på mine egne ferier da jeg alle andre steder har møtt mye bedre imøtekommenhet og gjestfrihet alle andre steder jeg har feriert.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til sjøsanden camping med offentlig transport


Sjøsanden 230 meter
207
Sjøsanden 240 meter
Sjøsanden 240 meter
207

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler