facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjøstjernen cafe i Drøbak

Sjøstjernen cafe i Drøbak
Adresse: Badehusgata 27, 1440 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 90548644 eller 90756115
By: Drøbak
Rute: Badehusgata 27
Postnummer: 1440


åpningstider

Mandag: 11:00 - 20:00
Tirsdag: 11:00 - 20:00
Onsdag: 11:00 - 20:00
Torsdag: 11:00 - 20:00
Fredag: 11:00 - 20:00
Lørdag: 11:00 - 20:00
Søndag: 11:00 - 20:00


relaterte søk: sjøstjernen drøbak meny, sommerkveld i drøbak 3 august, cafe sjøstjernen, sjøstjernen kommende aktiviteter, restaurant drøbak, skipperstuen drøbak, konserter sjøstjernen drøbak, kafe drøbak
Nærliggende lignende selskaper
Det Gamle Bageri Ost & Vinstue As Det Gamle Bageri Ost & Vinstue As 424 meter Skuffer aldri, veldig god mat
Cafe Drøbak Cafe Drøbak 455 meter
Anmeldelser
Flott lokasjon, men lurte litt på hvor blåskjellene ble av 30 min etter bestilling.. særlig når en på nabo bordet som kom senere enn oss fikk sine... tror vi ble glemt og at det ble fart på sakene når vi etterlyste maten.. Tror betjeningen må skjerpe seg litt.. Litt synd at man surrer det til med så flott lokasjon.
Nydelig mat. Panert rødspette med chips. Kjempe hyggelig personale. Jenta bak disken ga en tydelig og fin beskrivelse av menyen, når jeg spurte. Anbefales på både beliggenhet, mat, service og utsikt
Flott sted nede på brygga i Drøbak, hvor man kan nyte fiskesuppe, blåskjell, fish&chips, sandwich eller en burger med godt drikke til. Kaker og softis har de også - og nydelig utsikt, selvfølgelig. God stemning. Var nok flere gjester enn de var forberedt på i går, når landet åpnet igjen og været var som en varm sommerdag, men de få som jobbet der taklet det glimrende, de holdt spirit og humør oppe!
Gode vafler med softis til, koselig sted. Kommer nok tilbake og prøver mer fra menyen.
Sjøstjernen har plasseringen til en perle. Gode muligheter for de som besøker Drøbak med båt, da gjestehavnen ligger her. Variert meny med det «vanlige» utvalget til et spiseri. Nydelig for far å nyte en kald en i solsteika.
Varierte tilbakemeldinger her men i dag var alt supert. Sola skinte, alle fikk mat og drikke, betjeningen veldig servicevennlig og gjestene glade. Og vi spiste fish and chips, en av de aller beste.
God mat! Vi var 3 som spiste henholdvis Fiskesuppe, Fish&ships og Focaccia med lun kylling, salat, tomat, rødløk, aioli og pesto. Vi var alle godt fornøyde med maten vi fikk. Oppmerksom servitør. Fantastisk utsikt. Dette bildet er tatt gjennom vinduet på restauranten.
Besøket begynte med at appen vi bestilte fra hang seg opp. Dette løste de fint, og det er ikke dette som trekker ned. Deretter tok lang tid å få mat. Vi syntes fiskesuppa og fish and chips var smakløse, og det var heller ikke noe smør til brødet ved siden av fiskesuppa. Det ble en skuffende opplevelse.
fint sted men ikke når det blåser.mange har fått ødelagt båten der
En av de spisestedene i Drøbak med best utsikt og veldig hyggelige folk som jobber og driver stedet
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sjøstjernen cafe i Drøbak med offentlig transport


Drøbak brygge 170 meter
500
500N
Storgata 180 meter
500
500N
Drøbak 200 meter
B21
Drøbak torg 440 meter
500
500N
506

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler