facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjel og Gane

Info

Velkomen til restauranten Sjel og gane og baren slåkhals. Restauranten vil holde åpent onsdag til og med søndag ut september. Det samme gjelder baren.

Adresse: Riksvegen 10 , Eidfjord 5783, NO
Telefonnummer: 932 57 370
By: Eidfjord
Rute: Riksvegen 10
Postnummer: 5783



relaterte søk: kokken arthur, spisesteder eidfjord
Anmeldelser
Arthur altså! Sjukt bra mat… punktum.Mat: 5/5
Meget god mat. Vi tok burger og ovnsbakt kveite. Sjokoladefondant med iskrem og bær til dessert. God service. Hyggelig. Tydeligvis populært sted for da vi kom var det ingen betjening å se noe sted. Ble litt usikker men da betjeningen så oss etter et par minutter gikk alt bra. Kan trygt anbefales!
Her kom vi bare tilfeldig innom litt seint på kvelden, men det var ikke noe utfordringer. Vi fikk servert en deilig middag og dessert.
Litt synd de bare har åpent fredag og lørdag, men var heldig jeg var der når åpent. Forstår de må følge etterspørsel...Mat: 5/5
En opplevelse av de sjeldne. Vi spistr lam og det var den beste vi har smakt ever! Veldig hyggelig, oppmerksom og dyktig kelner. 5 stjerner til kokken og hele stedet. Vi kommer tilbake så snart vi kan.Mat: 5/5
Vi ble veldig godt mottatt av betjeningen! Kjempegod starter, nydelig og smakfull biff og de som spiste kveite syns det var kjempegodt også. Vi storkoste ossMat: 5/5
Nydelig indrefilet med mye godt tilbehør. Rask servering. Stemningsfull solnedgang over Eidfjord.Mat: 5/5
Vi ble hilst velkommen av en hyggelig servitør. Bestilte pannestekt kveite med bakte poteter, grønnsaker og eplesaus. Maten ble servert meget raskt og den føltes oppigjenvarmet og var smakløs.Vi hadde store forventninger til restauranten og måltidet og vi ble veldig skuffet.
Her lager de mat med hjertet, lokalene har sjel og rettene som serveres er en fryd for ganen. Familien på 4 spiste torsk, kveite, burger og spareribs. Vi rundet av med to gode desserter. Alle var godt fornøyde og betjeningen var hyggelige. Anbefales!
Vi var 2 som bestilte den samme retten. Kjøttet var seigt og vi fikk vel bare poteter til 1 person? Kelneren kom ikke innom for å høre om vi var fornøyd. Kom bare innom for å hente tallerkenene da vi var ferdig. Uten å høre om vi likte maten. Vi hadde vel tenkt oss dessert også, men det kutta vi ut etter å ha sittet å ventet en lang stund. Kelnerensom bare pratet engelsk pratet en masse med noen andre gjester om hvor bra det var i Norge osv. Relativt stive priser gjorde vel ikke opplevelsen noe bedre.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler