facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjels-Portalen Meditasjon & Healing

Sjels-Portalen     Meditasjon & Healing

Info

Sjels-Portalen er skapt for å gi mennesket muligheten til å oppleve hele sjels-potensialet - og åpne tilstedeværelsen for at de dypeste healinger skjer!

Historie

SJELS-PORTALEN

Meditasjon & Healing med Kjetil Andrè Jacobsen


7 april 2015 åpnes et nytt rom av tilstedeværelse og healing i Bergen. En unik plass som har fått navnet SJELS-PORTALEN, fordi det beskriver denne plassens potensiale i livet vårt!

Sjels-Portalen er skapt får å gi mennesket rom til å være i tilstedeværelsens totale kraft, samtidig som tryggheten din som menneske ivaretas - og den mest kraftfulle healing og transformasjon kan skje naturlig!

Sjels-Portalen er et spa for sjelen & en energimedisinsk gave til menneskelig vitalitet og livskraft.

-

Sjels-Portalen er satt sammen energimessig for å skape både et indre og ytre rom for at den dypeste transformasjon kan skje. En plass der du både åpner energien gjennom en forberedelse og en integrasjon, før og etter healingen hos Kjetil Andrè Jacobsen.

I tillegg er Sjels-Portalen også en friplass for menneskets tilstedeværelse, der du også kan komme og oppleve din hjerteåpning - også når den individuelle healingen ikke benyttes som tilbud.

-

Når du kommer til Sjels-Portalen er det to hovedrom å oppleve Sjels-Portalen gjennom:

ROM 1 - MEDITASJONS-ROMMET

Når du kommer til Portalen, kommer du rett inn i det store yoga-rommet. Dette er et stille rom av tilstedeværelse, som er både for deg som skal på healing, eller har vært på healing. I tillegg er det også et rom for meditasjon og healing, til deg som kommer uten å være til healing med Kjetil Andrè denne dagen.

I Meditasjons-Rommet finner du Kjetil Andrè sin assistent, som hjelper deg å finne deg tilrette i rommet. I forbindelse med healingen vil du kunne oppleve sterk energi og prosesser i kropp, følelser og tanker. Assistenten er her for deg, og bistår deg tilpasset din opplevelse.

Energi-Sirklene i Rommet
I rommet er det 3 energi-sirkler, bygget opp av tilsammen 36 Lemurianske kvarts-krystaller som er ladet med et spesifikt mønster av bevissthet av Kjetil Andrè.

Hver Sirkel virker gjennom tolv hovedfrekvenser som åpner sjelskroppen, essensen i din fysiske kropp - og foreningen av disse som en kjærlighetsfrekvens.
Disse lemurianske kvarts-krystallene er i seg selv dypt healende, og oppleves kraftfullt bare ved å være i dette rommet.
De tre sirklene virker synergetisk, både for dem som er inni sirklene og for dem som oppholder seg i rommet.

Den individuelle programmeringen som Kjetil Andrè har lagt inn i hver enkelt av disse krystallene, åpner denne allerede unike kraften mangefoldig.
Info om de ulike bevissthetene som krystallene er ladet med, vil det komme mer info om senere.

Sirklene
Den ene energi-sirkelen er en forberedende sirkel, og den andre en integrerende sirkel - som brukes før og etter healing hos Kjetil Andrè.
Disse sirklene er altså forbeholdt deg som skal til, eller har vært på healingtime hos Kjetil Andrè Jacobsen.

Den tredje energi-sirkelen, er en tema-sirkel - som er åpen for alle. Også deg som ikke er til healing denne dagen. Denne sirkelen er ladet i en tema-frekvens, som Kjetil Andrè velger hver uke ut fra den kollektive bevisstheten.


DAGS-PROGRAM VED PORTALEN

Portalen er åpen tirsdager og torsdager på dagtid, både for deg som skal til healing hos Kjetil Andrè - og for deg som vil komme å oppleve tilstedeværelsens healing i tema-sirkelen og i det store rommet.

Healing-frekvensen i det store rommet vil være svært kraftfull, både i og utenfor sirklene.
Energien vil fasilitere din healingprosess og dyp meditasjon. Her kan du komme og bare være!

FJERN-HEALING GJENNOM SJELS-PORTALEN

Det vil etterhvert være mulig å bestille fjern-healing gjennom frekvensen ved Sjels-Portalen, der du både motta den fullverdige healing-prosessen - med både forberedelse, integrasjon og selve signatur-healingen med Kjetil Andrè.


INDIVIDUELLE HEALINGER MED KJETIL ANDRÈ

Hver tirsdag kl 10.00, og hver torsdag kl 09.00 starter de individuelle healing-timene med Kjetil Andrè.

Selve healing-timen hos Kjetil Andrè varer i ca 1 time og 10 minutter.
Før og etter healing-timen gjennomføres ca 30 minutters forberedelse og integrasjon i de to energi-sirklene. Healingen som skjer i energi-sirklene er i seg selv svært kraftfull!

AKTIVERT VANN
Hver morgen settes det ut vann som er vibrert med krystall-frekvens. Dette vannet fasisliterer optimal healing, ved at krystall-frekvensen i energi-sirklene og i vannet som drikkes kommer i resonans.

Krystall-frekvensen i vannet åpner bevisstheten vår og cellene i kroppen for en nullstillings-frekvens. Det oppleves som en dyp renselse, som skaper rom for ny vitalitet og værekraft.

ENERGIENS FLYT PÅ SJELS-PORTALEN
Som beskrevet er de ulike sirklene og arbeidet på Sjels-Portalen satt sammen i en energetisk helhet.

Selv om den forberedende og integrerende energi-sirkelen er forbeholdt de som skal til individuell healing med Kjetil Andrè, så virker de som energi-åpnere og fasiliterer healingen som skjer i hele rommet.

På samme måte virker også tema-sirkelen i en kraftfull enhetsenergi i hele rommet, og den har også en fasiliterende effekt på de to andre sirklene.


DIN ENERGI & OPPLEVELSE VED SJELS-PORTALEN

Når du velger å komme på Portalen vil du automatisk komme i kontakt med en sterk healing-prosess og hjerte-åpnende energi. Mange vil oppleve dette også i forkant.

Dette gjelder både om du kommer til individuell healing hos Kjetil Andrè, eller om du kommer og har en dag i Meditasjons-Rommet.

Alle som kommer til Sjels-Portalen, anbefales å være i rommet i rundt 45 minutter minimum - for at healingen-prosessen skal åpnes gjennom en god tilstedeværelse. Dette gir også en god ro for alle som er i rommet.

-

Det er en stor glede å kunne tilby dette utvidede tilbudet med Meditasjon & Healing.

Det gjør det mulig for mange mennesker å komme jevnlig til et rom av tilstedeværelse, og det gjør det mulig å tilby en helt ny dybde i healing-arbeidet.

Jeg har lenge vært klar over hvor mye inngangen og utgangen til og fra healing-timene har å si for det som kan skje underveis.

Nå er tiden inne - og tilbudet er der, for at healingen og åpningene kan virke i den fulle kraft.

Sjels-Portalen er av denne grunn, også vist å være en plass hvor det går ann å ta imot mennesker med de dypeste begrensninger både fysisk og ikke-fysisk. Fordi både det indre og ytre rommet til at healingen kan skje, er på plass.


PRAKTISK INFO:

Bestilling av healing-time, og tid i energi-sirklene:
tlf 411 43 904, mail: [email protected]

Pris for Signatur-Healing (Individuell Healing med Kjetil Andrè) + forberedende og integrerende healing i energi-sirkler
KR 1000

Alle kan komme og oppleve den healende energien, meditere og bare være tilstede i Meditasjons-Rommet.

Bruk av Meditasjons-Rommet utenfor Energi-Sirklene, og bruk av Tema-Sirkelen er donasjons-basert.



Hjertelig velkommen til alle...
Kjetil Andrè Jacobsen

Adresse: Våkleiven 43, 5155 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 41143904
By: Bergen
Rute: Våkleiven 43
Postnummer: 5155


Nærliggende lignende selskaper
Vigdis healer og coach Bergen - Helhetlig Fokus Vigdis healer og coach Bergen - Helhetlig Fo... 1 km Fantastisk på alle måter! En får ro i sjelen idet en kommer inn til behandling;enten ...
Vest Hypnoterapi Vest Hypnoterapi 2 km Veldig behagelig og trygg dame. Anbefales
Det Indre Landskap Det Indre Landskap 2 km En reise for å utforske de lyse høyder og skyggefulle daler i vårt indre landskap.
Healing Cecilie Violett Beyer Healing Cecilie Violett Beyer 4 km Healing/Fjernhealing: Fysiske og psykiske plager Klarsyn Medlem av Det Norske Healerf...
Integrert Medisin/ Integrative medicine. Integrert Medisin/ Integrative medicine. 5 km Integrert medisin er personlig tilpasset behandling som forener legevitenskap med hyp...
Maharishi Ayur-Ved Produkter Maharishi Ayur-Ved Produkter 5 km Oversatt av Google Vel, jeg jobber her. Men den *er* veldig fin. Original Well, I wo...
Beauty & Madness Wellness Salon & Bar Beauty & Madness Wellness Salon & Bar 6 km Kjempeflink, profesjonell og hyggelig massør, fantastisk massasje og fine lokaler. An...
Velværesonen Velværesonen 7 km Tone Nese, Soneterapeut/ Muskelterapeut /medl. NNH Kjersti Lilleskare, Healer/ m...
Rafto Klinikken Rafto Klinikken 7 km Jeg har vært hos dr. Rafto ved flere anledninger. Han er en fantastisk lege. Han gjør...
Jevn Jevn 7 km Hanne Østhagen er Jevn. Hun tilbyr timer innen tradisjonell Yoga, og behandling etter...
Helhet Helhet 7 km
Ametysten - Stedet for vekst i sentrum Ametysten - Stedet for vekst i sentrum 7 km Eit flott senter for helse, sjel og kropp, der du kan få hjelp til å utvikla deg som ...
Healer Unn-Anita Healer Unn-Anita 7 km Healingtimer hos Ametysten Bergen Sentrum
Tina Pernille Paulsen Tina Pernille Paulsen 7 km Autoelysium er et helhetlig konsept satt sammen av Tina Pernille Paulsen, Healer og V...
Sofapraten Sofapraten 7 km Hver uke snakker vi om det andre ikke tørr å snakke om. Vi vil være modige og sette f...
Stemme og Stillhet Stemme og Stillhet 7 km Er helgekurs med en flink og erfaren dame, som leder intuitivt og trygt gjennom hele ...
One Slow Yogi One Slow Yogi 7 km Velkommen til behagelige timer i Myk Yoga, Klassisk Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler