facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter

Info

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter ønsker deg velkommen hele året.

Historie

Caravanplass, hytteutleie, kafeteria og bar med alle rettingheter



"Sjusjøtunet Hytter og Caravan ønsker deg velkommen hele året. Vi tilbyr utleie av campinghytter, drop-in plasser for camping samt sesongplass for caravan. Caravanplassen ligger i idylliske omgivelser med Sjusjøvannet på den ene siden og med vidder og fjell bakenfor. Området byr på flotte naturopplevelser året rundt med mange turmuligheter om sommeren, og Norges flotteste skiterreng og løypenett om vinteren. Se vår nettside for mer informasjon!"
Adresse: Sjusjøtunet, 2612 Sjusjøen, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 908 13 401
on.tenutojsujs@tsope
By: Sjusjøen
Rute: Sjusjøtunet
Postnummer: 2612



relaterte søk: sjusjøtunet hytter og caravansenter as sjusjøen, bobilparkering sjusjøen, sjusjøen hytte og caravan, nordseter camping, sjusjøtunet caravan, sjusjøen campingplass, campingvogn sjusjøen til salgs, mesnali camping
Nærliggende lignende selskaper
Tore's Campingvogn. Tore's Campingvogn. 213 meter Tore Skevik's Campingvogn
Midtfjellkoia Midtfjellkoia 689 meter Midtfjellkoia er et lite serveringssted langs Birkebeinerløypa. Her serveres vafler, ...
Sjusjøen CAFÈ Sjusjøen CAFÈ 5 km Ventet en time på hamburger, når den kom var den brentMat: 1/5
Anmeldelser
Greie enkle camping hytter til overkommelig pris, med div utstyr . Som kaffe trakter og to stekeplater . Nære noen fantastiske ski løyper . Vi kommer igjen .
Kjempefin plass midt i smørøyet på Sjusjøen. Egen kafé med nydelig mat unik service og Ludden bar med alle rettigheter og rimelige priser.
Sjusjøen er det beste sted vi vet om, uansett hvilke årstider det er. Vi fikk vi en hyggelig mottagelse av blide folk. Vi fikk leie to hytter til en bra pris og var takknemlige for det. Men i en av hyttene synes vi det var noe mangelfullt. Den ene ovnsplata ble nesten ikke varm, så fikk brukt bare en . Det var så mye is i fryseren, så den var ubrukelig. Ett av vinduene på soverommet var ikke tett. Mellom sofaen og bordet var det så trangt, så vi nesten ikke kom inn. Hyttene er gamle, det er greit, men det er også råte ved gulvet i hjørne ved døra. Kaffetrakteren var ikke rengjort og sist men ikke minst, gulvene var ikke vasket i noen av hyttene. Før vi dro, vasket vi alt, inkludert gulvene, i begge hyttene. Håper de som kommer etter oss, kan kose seg i ren hytte.
Tror dette må være Norges beste område for å gå på langrennski.
Første gang her for en dag. Fine hytter, utrolig fin beliggenhet, og rimelige priser. Serviceinnstilte ansatte som er utrolig hjelpsomme dersom det skulle være noe. + Også får at det er butikker i nærområdet og kun 20 minutter til Lillehammer. Eneste trekk er at det var endel søppel/rot som måtte ryddes i uteområdet ved hyttene.
Supert sted, rett i langrennsløypa ved skistadion, hyggelig vertskap og fint å kunne ta seg en matbit og en duggfrisk øl. Dusj og badstue når det er behov for den slags.
Flott plass og utrolig hyggelige folk i kafeen /resepsjonen. Kan anbefale dette sted
Ligger sentralt på sjusjøen. Greie fasiliteter. Dårlig plasser. Var glatt på plassen generelt og is på plassen vi skulle stå. Resepsjonen hadde angivelig ikke mulighet eller noe til å strø med. Veldig skrå plasser.
God service. Veldig rent og pent på sanitæranlegget. Ikke langt fra skiløyper.Fin liten gåtur til sentrum. Ikke langt fra matvarebutikk. Super plass.
Rimelige priser på hytter og drop-in, herlig beliggenhet og utrolig gode serviceinnstilte folk som jobber her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter med offentlig transport


Sjusjøen langrennsarena 340 meter
501

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler