facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skåland Rør & Industrimontasje

Info

Skåland Rør & Industrimontasje er en nasjonal aktør innen design, prosjektering og leveranse av energianlegg. Leverer alle typer anlegg for produksjon av damp, het vann og varmtvann for biomasse, elektrisk og olje/gass til industrielt bruk.



"Vi har spesialkompetanse og lang erfaring innenfor alle typer industrirør arbeid, samt mekaniske arbeider i norsk næringsmiddelindustri. Videre har vi mange års erfaringer med damp- og varmeteknologi.Fra Firmaet ble etablert i 2001 og fram til i dag, har vi blitt en betydelig aktør i det norske markedet.Produktene våre består av Danstokers dampkjeler. Elektriske dampkjeler i alle størrelser inngår også i vårt sortiment. Vi leverer videre trykksatte/trykkløse tanker, varmevekslere, skorsteiner, vannbehandlingsutstyr, alt av rør i alle kvaliteter og dimensjoner, til fordelaktige priser. Vår nyopprettede «Service- og miljøavdeling» har i den senere tid drevet med utstrakt måling av utslipp fra skorsteiner."
Adresse: Drageland 1, 4380 Hauge, Rogaland
Telefonnummer: 4000 2850
By: Hauge
Rute: Drageland 1
Postnummer: 4380



relaterte søk: Operatørsertifikat
Anmeldelser
Vennlig lag, favorittjobb
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler