facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skafferiet Gourmet

Skafferiet Gourmet

Info

Skafferiet Gourmet tilbyr tradisjonsmat fra norske småskalaprodusenter. Spekepølser, ost tørket kjøtt samt saft, geleer og marmelader av frukt og bær.

Historie

Smaken av Norge

For Skafferiet Gourmet handler det om å søke etter de gode smakene og opplevelsene fra den norske matkulturen. Vi er stolte av den rike naturen og tradisjonene som har gitt oss et rikholdig spiskammer. Norske produkter er i verdensklasse. Vi har unike ressurser, og foredlingen blir ivaretatt av mange entusiastiske og engasjerte produsenter rundt om i landet. De bygger på erfaringer fra en tid da behandling av råvarene handlet om å overleve.

For våre forfedre var ikke det viktigste å leve om sommeren – men å overleve vinteren.

Salting, sylting, speking, gjæring, tørking og røyking er konserveringsmåter som har reddet oss gjennom vinternatta i generasjoner. Og sannelig har vi ikke hygget oss i mørket med alle våre spesialiteter. For norsk mattradisjon er ikke nød og armod. Det er ren nytelse.

Dyr og fisk i Norge lever i et fantastisk miljø med rent vann, luft og beite. Det setter spor - eller rettere sagt det setter smak. Og smaken av norsk natur er helt unik og utrolig variert.

De gode råvarene setter sitt særpreg – men håndverket ligger i prosessen frem til ferdig produkt. Kvalitet bygger på kunnskap om mat, dyr og natur.

Skafferiet Gourmet leverer unike produkter fra produsenter som tar vare på og fremhever det beste fra norsk natur. Kortreist, lokal produksjon – god dyrevelferd og i pakt med miljøet. Det gir verdens beste smaker – og verdens beste mat.

Bon Appetitt

Adresse: Amfi Bertheus, Fjordgata 1, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: 41465772
sa.teireffaks@mik
By: Harstad
Rute: Amfi Bertheus, Fjordgata 1
Postnummer: 9405



relaterte søk: Matfra no
Nærliggende lignende selskaper
Gråstein Gråstein 1 km Hos Gråstein kan du leie topp moderne utstyr til en fordelaktig pris. Minigraver, Tel...
Matfaglig.no Matfaglig.no 2 km Siden er beregnet for alle som liker å holde på med mat. Gå inn på: www.matfaglig.n...
Anmeldelser
Fantastisk service fra hyggelige ansatte! Og helt nydelige pølser.
Sinnsykt fin opplevelse! Bra folk på rette plassen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler