facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skakkelaks

Skakkelaks

Info

Foredling og produksjon av røykelaks og speka røykelaks. Produksjon og salg av viltburger, viltgrillpølse og middagspølse av hjort og elg. Kokkelering.

Historie

Skakkelaks er produsert av Skakke Røykeri As. Spesialitetar er konjakkmarinert røykjelaks, Skakke viltgrill, viltkarbonader og middagspølse av vilt. Ellers driv eg med foredling av hjort, elg og rådyr. Skakkelaksen kan kjøpast på mange butikkar på Vestlandet og Oslo området.
Sender over heile landet om ønskelig. Produserer og Middagspølse, grillpølse og karbonader av hjort. Dette selges på få plasser, men kan bestilles direkte av oss.

Adresse: Åsavegen 29, 5590 Etne
Telefonnummer: 90932295
on.skalekkaks@tsop
By: Etne
Rute: Åsavegen 29
Postnummer: 5590



relaterte søk: Skakke bacon, Skakkeaure
Nærliggende lignende selskaper
Øvstebø Gård Øvstebø Gård 4 km Sykt fin plass! Anbefales til alle og enhver!
Anmeldelser
Veldig kjekt å handle her...fint turområde i nærheten. Hyggelige folk!
Kjempe god laks blir produsert der.
Oversatt av Google Den beste røkelaksen jeg noen gang har smakt, den beste røkte baconen jeg noen gang har smakt, den beste hjorten jeg noen gang har smakt. Et helt fantastisk selskap! Original The best smoked salmon I have ever tasted, the best smoked bacon I have ever tasted, the best deer I have ever tasted. An absolutely fabulous company!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler