facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skanfils Heureka auksjoner

Skanfils Heureka auksjoner

Info

www.heureka.no - auksjonshus. Brukt/antikk/retro/samleverdig.

Historie

Skanfils Heureka-auksjon gir ALLE muligheten til å gjøre det store funnet!
ANTIKK - BRUKT - RETRO - SMALERVERDIG
Auksjonene er en kombinasjon av nett- og liveauksjoner. Alle objekter vil bli lagt ut på www.skanfil.no 3 uker før den avsluttes live hvor en da kan by på nett helt frem til auksjonen starter og/eller delta på liveauksjon i våre lokaler på Raglamyr.



"Den tingen du alltid har lett etter, men aldri funnet. Og den du ikke engang visste at du ønsket deg før du så den.På Skanfils Heureka-auksjoner gir vi alle muligheten til å rope "HEUREKA!" 4 ganger i året gjennomføres våre auksjoner, der utropsprisen på de aller fleste objektene er 1 krone. Hver auksjon inneholder rundt 1500-1600 objekter innenfor brukt, antikk, retro, vintage, gull, sølv, kunst og diverse samlegjenstander."
Adresse: Stølsmyr 10, 5542 Karmsund, Rogaland, Norway
By: Karmsund
Rute: Stølsmyr 10
Postnummer: 5542


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: skanfil auksjon haugesund, skanfil ansatte, skanfil heureka, skanfil bergen, skanfil haugesund, skanfil moldenhauer auksjon nr 76, skanfil storauksjon 198, skanfil åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Haugaland muskel- og massasjeterapi Haugaland muskel- og massasjeterapi 2 km Et ord Fantastisk
Anmeldelser
Fikk masse annonser på diverse sosiale medier å tenkte så da prøve disse. Fulgte med auksjonene deres og syntes mye så bra ut ut i fra bilder og deres opplysninger om varer. Vant flere lot som disse kaller det samlings kasser Personlig er jeg interessert i bonde antikviteter. Jeg ga bud og selvfølgelig var noe dyrt og noe veldig veldig billiglFør auksjon slutt tar jeg kontakt med disse og spør litt om frakt metoder. Jeg får oppklart at de bruker posten ved sendinger. Jeg spør om de skal ha noe for jobben ved å sende, noe hun ikke kan svare på for øyeblikket. Sendte også Mail ringte igjen senere og fikk beskjed at dem skulle ta kontakt når dem har gått gjennom. Ingen ringte meg eller sa ifra. Regningen kom på varene og disse betalte jeg med en gang. Så kom det en stor regning 2/3 av vareverdien på selve frakten. Jeg klarte å diskutere meg frem til at den måtte justeres da jeg ikke hadd fått noe beskjed. Summen var 5% i rabbat. Varene kom og mange av varene var ikke slik som fortalt. Mye var dårligere stand og jukset med. Igjen tok jeg kontakt og fikk igjen 10% av verdien. Med mange mailer og forskjellige personer inni bildet var det veldig mye rot. I tillegg til at jeg kjøpte en gjenstand for 100kr som fint hadde gått å sende i post kasse. Frakta kom på det posten tar aller mest for opp til 35 kilo. Noe jeg synes er helt bak mål. Fant ut selv at jeg handler mindre gjenstander av de kanskje ved senere anledning. Det går ikke lenger, virker som hele skanfil vart fornærmet av min klage måte noe jeg synes er helt feil da de selv ikke har noe dialog med kunder eller har meget dårlig kunnskap på deres gjenstander.
Her kan en delta i Heureka auksjoner samt hente ting man har vunnet på nettauksjonene til Skanfil Haugesund.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler