facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skarnes lekeland

Skarnes lekeland

Info

Åpent hver dag fra og med mandag 25. juni til og med søndag 5. august 2018

Historie

Badeland, lekeland og dyrepark for hele familien



"Tusen takk til alle store og små som hvert år skaper fantastisk stemning gjennom sommeren.På grunn av pandemien og stor usikkerhet knyttet til restriksjoner har vi dessverre bestemt oss for å holde holde stengt i år.Vi ønsker dere alle en riktig god sommer, høst, vinter og vår - og krysser fingrene for at vi sees igjen til neste sommer i 2022 Velkommen tilbake!"
Adresse: Slomarka 6, 2100 Skarnes
Telefonnummer: 488 48 088
on.dnalekelsenraks@tsop
By: Skarnes
Rute: Slomarka 6
Postnummer: 2100



relaterte søk: priser skarnes lekeland, skarnes lekeland kart, pris skarnes lekeland, lekeland hedmark, skarnes lekeland 2018, badeland, lekeland kongsvinger, camping skarnes
Nærliggende lignende selskaper
Skarnes Lekeland Skarnes Lekeland 19 meter Så koselig og trivelig! Bading, dyr, lekeområde. Veldig bra!
DNT ung Odal DNT ung Odal 2 km DNT ung er et tilbud til medlemmer mellom 13 og 26 år. Vi tilbyr turopplevelser både...
Naturgleder Naturgleder 4 km Der er bra og svømme derBesøkte stedetPå en offentlig fridagVentetidIngen ventetid
Stall Stranda Stall Stranda 7 km Oppdrett av travhester. Produksjon og salg av høyensilasje og høy til hest. Ta kontak...
Brynjulvsrud Islandshest Brynjulvsrud Islandshest 8 km Brynjulvsrud Islandshest holder til i vakre og ridevennlige omgivelser på Oppstad ikk...
Anmeldelser
Så koselig og trivelig! Bading, dyr, lekeområde. Veldig bra!
Veldig fint for barn. Mulighet for grilling, litt for lite å sitte på. Til og med mormor og morfar har det bra, men passer på absolutt hele tiden. Noen irriterte seg over to med spesielle behov, vi syntes det var godt å se hvor fint de hadde det . Læring for barna.
Kaldt vann i barnebassenget. Kunne virkelig behøvd en oppgradering av det meste der. Gammelt treverk hvor blant annet det ene trappetrinnet opp til barnesklia datt fra hverandre når min snart 3 åring skulle gå opp trappa. Har heller aldri vært på et sted hvor man må betale for en 6 mnd gammel baby.
Dette stedet er veldig fint for barn som kan få boltret seg i lekeaparater, skli i sklier i badelandet, mate mange forskjellige dyr og mye mer. Samtidig er det flott laget for barnefamilier som kan slappe av ved benker og kjøpe seg pølse, kaffe eller is i kiosken. I tillegg er det mulighet for å ha barnebursdag og andre begivenheter der. Alt i alt er Skarnes lekeland et topp sted å besøke
Hadde en fin dag i parken. De to store skliene var stengt, men dette visste vi om på forhånd via info på Facebook. Fikk være med å mate dyrene, og det var gøy for barna å hilse på Mikke og Minnie Mus. Vi voksne ser at parken trenger noe oppdatering og oppussing. Fint med oppvarmede griller. Hyggelig betjening.
Supert sted for små og litt større barn. Mange lekemuligheter og to gode badebasseng. Mye plass å sitte på rundt omkring i parken og muligheter for grilling på allerede opptente og varme griller.
Stengt i åpningstiden, uvisst av hvilken grunn. Nummeret på døra er visstnok til feil person, og ingen vet noe om årsaken. Bomtur.
Supert med små barn, greit pris. Ikke verdt å reise langt for, men fint å tilbringe en dag eller ettermiddag her om man befinner seg i området.
Nostalgisk ser akkurat likt ut som da jeg var der som barn på 80- og 90-tallet. Er enkelt lekeland med matchende inngangspris. Barna storkoser seg der.
Utrolig mye gøy med dyra på Lekeland. Men savnet de store skliene. Kos med grilling og leker. Tar definitivt turen tilbake neste år.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Skarnes lekeland med offentlig transport


Slomarka fv. 209 110 meter
704
7154
716
717
728
Slomarka E16 150 meter
702
704
7154
716
717
724
728

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler