facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skarpekniver.com

Skarpekniver.com

Info

Vi elsker mat, god vin og skarpe kniver. Hos www.SkarpeKniver.com vil vi dele vår visjon om at bra kniver, gjør et bedre kjøkken. #Kjøkkenglede

Historie

Vi fører Norges største utvalg av japanske kjøkkenkniver, kokkekniver og brynestein. Vi har over 300 produkter i vår nettbutikk og vi skal gjøre alt for at du skal velge det rette produktet. Se mer på www.skarpekniver.com



"Skarpekniver er norges største aktør på japanske kokkekniver og tilbehør. Vi tilbyr kunnskap og veiledning innenfor et stort sortiment av kniver. Vi har noe for en hver smak."
Adresse: Mathallen, 0178 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Mathallen
Postnummer: 0178



relaterte søk: Knivsliping Oslo, Skarpekniver Proff, Slipe kniver, Japanske kniver, Knivsliping utstyr, Skarpe kniver Vulkan, Skarpekniver telefon, SkarpeKniver åpningstider
Anmeldelser
Jeg har lyst til å handle her, for det er mye fint, men to ganger har jeg blitt avvist av betjeningen og mistet lysten. Denne gangen stilte jeg et spørsmål, og som svar fikk jeg: "ikke rør knivene, den koster 10 000. Sett den tilbake. Helt ned, takk"
Var i butikken deres på Vulkan i dag på impuls og endte opp med å kjøpe en kjøtt-fisk-og-grønnsaks-kniv husker ikke hva det heter på japansk og en slipestein. Hadde håpet at kniven var litt bedre enn de jeg har, men der tok jeg feil. Den er ikke litt bedre, den er fra en annen planet. Prøvekuttet litt forskjellig, og kunne ikke huske at det skulle være sååå lett å komme gjennom alt mulig rart. Så måtte teste litt andre kniver, og det ble som forskjellen mellom en stump skje og en skalpell. Fy søren! Da måtte jeg til å slipe de andre knivene. Trodde ikke at jeg skulle få noe dreis på slipesteinen, men fikk veldig god opplæring i butikken, så var verdt et forsøk. Fikk det faktisk til ganske greit. De andre knivene ble mye skarpere igjen, men ikke i nærheten av alt-mulig-kniven fra DP. Kult at dere nerder på en sær nisje, og takk for både en hyggelig kjøpsopplevelse og et rått produkt!
Har aldri følt meg så lurt etter å ha fått en gave fra skarpekniver, av min kone. Design er ikke alt. Ja de har fine kniver. Men håndlaget og design er ikke en del helhetsopplevelsen. Kniven min kone kjøpte rustet etter to dager, noe de ikke informerte henne om. Selv om det er karbon så må kvaliteten matche prisen... som ikke føltes riktig. De annonserer at de har 30 dagers returpolicy, og det kan være vanskelig når Oslo har sosial nedstengning. Kan ikke begripe deres frekke oppførsel når min kone kom for å returnere kniven. De tilbydde henne 500 kr i retur for en kniv som kostet Tre ganger så mye. Kan anbefale Culina og Jernia i stedet. De prøver i hvert fall ikke å lure kundene sine.
Jeg er veldig fornøyd med knivene deres og kursene! Men kundeservicen er dårlig. Bestilte en kniv hvor de ikke fikk registrert ordren. Når jeg etterlyste den så svarte de ikke på tlf, responderte ikke på meldinger jeg la igjen, på chatten deres så forsvant samtalen når jeg hadde lagt ut dokumentasjon på betaling. Endte med dårlig kritikk på fb med dokumentasjon, da tok de kontakt.. Var først opptatt av hvor tlf nr deres var å finne for det skulle ikke kunder ha tilgang på. Så får vi se om kniven kommer for den vet jeg er bra :
Kniveggen gikk nærmest i oppløsning når jeg skulle skjære skinke, dro ned til butikken og ble avfeid med at jeg hadde skåret i ben, noe jeg ikke hadde. For å bevise svakheten la jeg knivbladet på bordkanten og brakk av flere biter uten noen som helst belastning. Da kastet eieren meg ut av butikken. Veldig underlig og ubehagelig opplevelse
Godtebutikk for nerder Ypperlig service!
Kjøpte et knivsett som mistet farge på bolsteret og treverket på håndtaket reiste seg etter å bli brukt èn gang. Fikk beskjed om å ta med knivene til butikken for å se på det. Ble møtt av en eldre mann som jobbet der, som sa det er umulig at det kan ha skjedd. Jeg spurte om han mente jeg løy, og han ble rasende. Han gav meg et knivsett, gikk ukomfortabelt nærme meg, pekte meg i fjeset, hevet tonen og sa jeg aldri skulle vise fjeset mitt i butikken her igjen, og at jeg burde passe på det jeg sier. Ønsket bare å få råd, endte opp med å bli truet av en sint mann med kniv i hånden. Ikke en god kundeopplevelse.
Veldig hyggelig og profesjonell betjening! Var usikker på hvilken type kokkekniv som ville passe meg best som førstegangs kjøper av japanske kvalitets kniver. Jeg fikk flere gode alternativer i og rundt min prisklasse og endte opp med en kniv med godt grep og balanse. Gleder meg til å teste den ut!
Service og kunnskap ulik noen annen butikk jeg har vert innom, uansett bransje! anbefales på det sterkeste, om du bryr deg og gode verktøy på kjøkkenet!! De selger deg ikke bare kniver og utstyr, de hjelper deg holde det ved like så det varer! Jeg kommer definitivt tilbake!!
Veldig fornøyd med besøket hos Skarpekniver, de som jobber der har mye kunskap om knivene og sliping av kniver. Hjalp meg å finne de knivene jeg ville ha og ga meg mye informasjon om de knivene jeg hadde lyst på. Vis du vil kjøpe gode kvalitets kniver dra til Skarpekniver, du vil ikke angre. 10/10
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Skarpekniver.com med offentlig transport


Møllerveien 210 meter
34
54
Telthusbakken 220 meter
34
54
Olaf Ryes plass 430 meter
11
12
18
Schous plass 480 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skarpekniver.com. Mathallen kart bykart, satellitt visning. Skarpekniver.com adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skarpekniver.com. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skarpekniver.com med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler