facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skau Maskindrift DA

Skau Maskindrift DA

Info

Skau Maskindrift tilbyr tjenester innen brøyting, strøing, graving og masseforflytning. Vi utfører også hogst av vanskeligstilte trær.

Historie

Skau maskindrift tilbyr brøyting og strøing for privatpersoner, firmaer og andre i området rundt Grua.

Vi utfører også gravearbeider som drenering, planering og utgraving av tomter m.m., og kan forflytte masser som grus, stein og jord.

Har du vanskeligstilte trær kan vi være behjelpelig med hogst og fjerning.

Kontakt oss for besiktigelse og pristilbud!

Hans Kristian Skau
Tor Arne Skau



"Skau Maskindrift As holder til på Grua i Lunner kommune på Hadeland.Vi tilbyr blant annet tjenester innen graving, vann og kloakk, drenering, strøing av småveier og masseforflytning.Alt fra kosting av plasser, fortau og veier om våren, til snøbrøyting om vinteren. Andre typer oppdrag vi tar på oss er rydding av tomt, planering samt bygging av småveier. Du kan gjerne besøke vår Facebook side hvor vi legger ut prosjekter vi utfører.Arbeidsområdet vårt er primært i Lunner, Gran og Jevnaker.Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi kommer på befaring, eller om du har noen spørsmål! "
Adresse: Myllavegen 136, 2742 Grua
Telefonnummer: 95067234
moc.liamg@uakskh
By: Grua
Rute: Myllavegen 136
Postnummer: 2742


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skau Maskindrift DA.

Grua transporttjeneste

åpningstider, plassering. Myllavegen 136 grua landbrukstjeneste kart bykart, satellitt visning. Skau Maskindrift DA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skau Maskindrift DA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skau Maskindrift DA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hadeland Anlegg As Hadeland Anlegg As 3 km Masse god omtale av tidligere brukere!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler