facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skaugdalen Montessoriskole

Skaugdalen Montessoriskole

Info

Skaugdalen Montessoriskole SA er en privat skole som driver etter montessoripedagogikken.

Historie


Hva er en montessoriskole?

Interessen for montessoripedagogikken vokser i Norge og i verden. Det er vanskelig å finne noen annen forklaring enn at montessoripedagogikken passer sammen med vår tids syn på barns utvikling, som baseres på biologisk, psykologisk og pedagogisk forskning. Montessorivirksomhetens mål er å utvikle selvstendighet og kreativitet - egenskaper som synes å bli mer og mer avgjørende for å lykkes i arbeidslivet. Ny pedagogsisk forskning omhandler blant annet individuelle læringsmetoder, sammenhengen mellom skole og samfunn, barns selvstendige arbeid og ansvar for egen læring. Trenden i dag leder bort fra den gamle karakterundervisningen, hvor skoledagen er oppdelt i timer og der alle skal lære det samme samtidig.


"Følg barnet!" sa Maria Montessori.

Hvert eneste barn har en lengsel etter trygghet og delaktighet, en medfødt lyst til å lære seg alt om sin omverden. barn har en spontan lyst til å arbeide - og arbeide konsentrert og selvstendig - hvor de får den rette stimulansen og man respekterer deres forutsetninger. Montessoripedagogikken er bygget opp av vitenskap, sunn fornuft og intuisjon - og sist men ikke minst: Kjærlighet til barnet og visjonen om en bedre verden.

Montessoripedagogikken tar mer hensyn til det individuelle utviklingsnivået enn til barnets alder. Hvert barn er unikt. barn utvikles i ulik takt og selve kjernen i montessorifilosofien er tilpasset undervisning ut i fra det enkelte barns individuelle behov.

Kilde: "Montessori - en innføring" av Marie Lexow og Martine H. Vatland.


Kan montessoripedagogikken være noe for ditt barn?
Ikke vær redd for å kontakte oss, vi anbefaler at dere kommer på besøk og får SE hvordan skoledagen er hos oss. Ring oss og spør (45600799), eller send en melding her på facebook. Vi svarer kjapt og det er ikke forpliktende å være nysgjerrig. Uttrykksikonet smile

Vi tar imot elevsøknader for neste år fortløpende, og så lenge vi har kapasitet så tar vi inn elever gjennom hele skoleåret.

Det er veldig greit å ha så mye som mulig klart tidlig, så send gjerne en søknad allerede nå. Dette har å gjøre med at det skal avklares ift skoleskyss osv, samt at ansatte skal ha tid til å forberede seg for å gjøre skolestarten så god som mulig for alle elevene.



"Skaugdalen Montessoriskole er basert på pedagogikken utvikla av Maria Montessori. Den langsomme pedagogikk er basert på prinsippet om at barnet skal få bruke den tida det trenger for å tilegne seg kunnskap. I et forberedt læringsmiljø driver barnet fram sin egen kunnskapsutvikling ut fra naturlig nysgjerrighet og interesse.Onsdager er som regel skolefri. Ellers har vi uteskole og inneskole med både praktiske og teoretiske tilnærminger. Læring er basert på et godt skolemiljø. Vi tilstreber, trygghet, trivsel og tillit, og legger stor vekt på høflighet og harmoni."
Adresse: Skaugdalsveien 955, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 45600799
on.eloksirossetnomneladguaks@tsop
By: Rissa
Rute: Skaugdalsveien 955
Postnummer: 7100


åpningstider

Mandag: 08:15 - 15:15
Tirsdag: 08:15 - 15:15


relaterte søk: hva koster montessoriskole, skaugdal skole
Nærliggende lignende selskaper
Fosen folkehøgskole Fosen folkehøgskole 7 km Jeg har vært her og planla først bare et år, men så har jeg blitt hengende her lit le...
Rissa Videregående Skole Rissa Videregående Skole 172 km Ut av alle skolene jeg har gått på er denne den beste. Allikevel, går all creds'en ti...
Fosen trafikkskole avd. RISSA Fosen trafikkskole avd. RISSA 216 km Alt var topp.veldig flink sjåførlærer..helt fantastisk.
Anmeldelser
Førsteinntrykket var en fantastisk skole. Over de siste ukene har inntrykket blitt forsterket ved å oppleve mitt barns hverdag endre seg enormt i positiv retning. En rolig og hyggelig atmosfære råder over bygg og område som smitter over på besøkende og ansatte. River meg i håret nå og tenker hvorfor tok jeg ikke steget med mine andre barn før! Anbefales!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler