facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skaugdalen Skole

"Skaugdalen Montessoriskole er basert på pedagogikken utvikla av Maria Montessori. Den langsomme pedagogikk er basert på prinsippet om at barnet skal få bruke den tida det trenger for å tilegne seg kunnskap. I et forberedt læringsmiljø driver barnet fram sin egen kunnskapsutvikling ut fra naturlig nysgjerrighet og interesse.Onsdager er som regel skolefri. Ellers har vi uteskole og inneskole med både praktiske og teoretiske tilnærminger. Læring er basert på et godt skolemiljø. Vi tilstreber, trygghet, trivsel og tillit, og legger stor vekt på høflighet og harmoni."
Adresse: 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73854917
By: Rissa
Postnummer: 7100



relaterte søk: skaugdal montessoriskole, hva koster montessoriskole
Anmeldelser
Førsteinntrykket var en fantastisk skole. Over de siste ukene har inntrykket blitt forsterket ved å oppleve mitt barns hverdag endre seg enormt i positiv retning. En rolig og hyggelig atmosfære råder over bygg og område som smitter over på besøkende og ansatte. River meg i håret nå og tenker hvorfor tok jeg ikke steget med mine andre barn før! Anbefales!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler