facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skauløkka P-hus

Info

Skal du besøke Krona er det enklest å parkere på Skauløkka parkeringshus, som ligger ett kvartal unna. Innkjøringen til parkeringshuset er fra E134.

Adresse: Hasbergs vei 66, 3616 Kongsberg, Norway
By: Kongsberg
Rute: Hasbergs vei 66
Postnummer: 3616



relaterte søk: gratis parkering kongsberg, onepark, skauløkka parkeringshus lading, parkering kongsberg kirke, parkering kongsberg sentrum, leie parkering kongsberg, parkering kirketorget kongsberg, parkering kongsberg kommune
Anmeldelser
Moderne bilskilt skanner som husker bilen din fører til lite bekymring og at du ikke betaler for mer enn akkurat tiden du står der. Nærmest futuristisk.
Moderne parkeringshus med automatisk registering av parkeringstid. Det inneholder også egne parkeringsplasser for motorsykkel.
Parkerer alltid her når jeg er på kino
Fungerer utmerket helt til du ber om hjelp på nettsiden. Ekstremt lite kundevennlig.
Moderne parkering..
Moderne parkering, med automatisk skiltregistrering. Mange av parkeringsplassene har elbil-ladere, noe som er kjempebra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler