facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skeidar

Skeidar

Info

Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør.

Adresse: Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog
Telefonnummer: 21 53 14 00
By: Lørenskog
Rute: Luhrtoppen 2
Postnummer: 1470


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Skeidar åpningstider jul, Skeidar Volvat, Bohus, Fagmøbler, Skeidar spisebord, Skeidar åpningstider, Skeidar sofa, Skeidar seng
Nærliggende lignende selskaper
Geberit Geberit 0 meter Veldig bra service
Covent Garden Collection As Covent Garden Collection As 2 km "Covent Garden har et godt utvalg av møbler, lamper, pyntegjenstander og gaveart...
TIL GLEDE kafé & butikk TIL GLEDE kafé & butikk 2 km Blomst i kaffen i går.
BIK Service BIK Service 2 km Veldig fornøyd med jobben som Bik Service har utført på leiligheten min. De er pålite...
JYSK Norge JYSK Norge 2 km Blitt kjempe fint etter at de har renovert!
Fjeldhammer Treforedling Fjeldhammer Treforedling 2 km dimensjonering av trevirke planker i spesialdimensjoner trebuer
Designparken Designparken 2 km Velkommen til DESIGNPARKEN! Norsk design. Populære coaster, unike og miljøvennlige k...
Bademiljø Bademiljø 2 km Brukte dette firmaet i forbindelse med nytt kjøkken for å koble opp vask og oppvaskma...
Møbelringen Lørenskog Møbelringen Lørenskog 2 km Flott møbel utkikk med ok priser.
Møbelringen Møbelringen 2 km Ok butikk, med god service
Trend Design as Trend Design as 3 km www.trenddesign.net
Perfect Home - Cecilie Linder Interiør & Design Perfect Home - Cecilie Linder Interiør & Des... 3 km Perfect home er Skandinavias og Norges største homepartyfirma innen interiør og desig...
Anmeldelser
Bestilte 2 sofaer i midten av august, de ankom først nå etter 3 mnd. Jeg har ikke fått noe info underveis om forsinkelse. Heller ikke fått besvart henvendelser via epost eller telefon hvor jeg har etterlyst møblene . Først etter 2 oppmøter i butikken fikk jeg avklart. Da fikk jeg også info om at møblene lå på lager. Utrolig dårlig service. Anbefaler ikke etablerere kjøpe møbler her da du kan risikere sitter på gulvet i lang tid. Samt at info ut til kunde er veldig dårlig. Handlet på bohus , det var en helt annen opplevelse. Klart man har forståelse for coronasituasjonen, men man må ta vare på kundene sine og i allefall informere.
Kjøpte en XOV seng og har ikke opplevd makan til dårlig service. Ingen hjelp å få fra de ansatte verken på telefon eller e-post. Lover å ringe tilbake, men blir aldri oppringt. Har siden april 2019 prøvd å reklamere sengen og har enda ikke fått denne saken ut av verden! Jeg meldte ifra om at jeg ønsker å heve kjøp og varehuset klarer ikke å svare meg på dette... Jeg vil melde denne saken til Forbrukerrådet som kan hjelpe meg i denne saken. Anbefaler INGEN å handle herfra. Aldri i mitt liv har jeg opplevd så dårlig kundebehandling og service, umotiverte ansatte, og svikt i deres rutiner i alle ledd.
Hyggelige medarbeidere, godt utvalg i stor og ryddig butikk Ikke full score fordi vi ble anbefalt et fargevalg på sofa og lenestol, viste seg at når vi skulle kjøpe varene, at stolen ikke kunne leveres i den fargen.
Vært innom et par ganger og aldri fått så mye som et hei fra de som jobber der. Alltid rotete og uoversiktlig i butikken. Handler heller andre steder.
handler her ofte. kommer aldri tomhendt hjem når det er elisa som hjelper meg! virkelig god på service
Stort utvalg, mange gode tilbud og hyggelig betjening, verdt et besøk eller to.
Meget stor lokale med godt utvalg av mange former av møbler. Liten bemanning på en lørdag.
Utrolig dårlig kundeservice, vi var der en halv time og ingen spurte om de kunne hjelpe. 1 Ansatt var opptatt i telefonen og den andre satte opp tilbuds plakater!!!! Så vi gikk derfra. Fikk idag mail fra butikk sjefen og mobilnummer. Ringte han og dette er hva jeg kaller kundeservice. Veldig hyggelig og imøtekommende mann. Så jeg endrer nå stjerner på anmeldelsen min.
Fornøyd kunde her tidligere. Men i dag opplever vi en butikk uten struktur og møbler med støv og alle ansatte snakker sammen i kassen.
Skulle handle et teppe lørdag i femtiden. Nesten tom butikk, ingen medarbeidere i butikken annet enn de som stod ved kassa og skravlet. Fikk til slutt hjelp etter at kona måtte be en av de komme. Hun som orket pekte på prislappen og gikk. Det var forsåvidt god hjelp da det knapt var en eneste lampe som virket i hele teppeavdelingen, så den hadde vi ikke sett. Du får langt bedre hjelp andre steder, du slipper også å ha med deg hodelykt for å handle.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler