facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ski Tannlegesenter

Info

Tlf 64 85 26 00: Du kan ringe oss 24t i døgnet, hver dag, hele året. Vårt sentralbord tilbyr deg første ledige timeavtale: dag/kveld/helg.

Historie

Velkommen til Ski Tannlegesenter. Hos oss møter du tannleger og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler i Ski sentrum.

Ønsker du å sikre deg en time, bestill time her: http://www.tannlege.info/bestille-time/behandling

Velkommen til tannlegetime hos oss - vi bryr oss.

KUNNSKAP - KVALITET - TRYGGHET



"Ski Tannlegesenter og Tannlegevakt ligger sentralt plassert i Ski sentrum, kun 50m fra buss og 100m fra togstasjon.Moderne tannlegesenter som utfører all type tannbehandling med blant annet; smertediagnostikk, fyllingsterapi, rotfylling, tannproteser, implantat, krone, behandling av visdomstenner, kirurgi, tannregulering, Invisalign, behandling og oppfølgning av tannkjøttsykdom, tannrens, tannbleking.Ski Tannlegesenter og Tannlegevakt har høyt fokus på kvalitet og på å ivareta deg på en god måte.Ski Tannlegesenter og Tannlegevakt er tilgjengelig for deg hver dag - 365 dager i året.Ring vårt døgnbemannede sentralbord nå - tlf. 64 85 26 00.VELKOMMEN"
Adresse: Jernbaneveien 4, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: +4764852600
By: Ski
Rute: Jernbaneveien 4
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 07:30 - 21:00
Tirsdag: 07:30 - 21:00
Onsdag: 07:30 - 21:00
Torsdag: 07:30 - 21:00
Fredag: 07:30 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Ski tannklinikk, Tannlege Ski priser, Ski Tannlegesenter Proff, Skoletannlege Ski, Ski tannlegevakt, Ski tannlegesenter ansatte, Ås Tannlegesenter, Tannfeen Ski
Nærliggende lignende selskaper
Usynlig regulering Østlandet Usynlig regulering Østlandet 40 meter Vi tilbyr usynlig regulering til pasienter i alle aldre. Vi kan simulere hvordan ditt...
Follo Tannlegesenter Follo Tannlegesenter 86 meter Det beste jeg har vært borti når det gjelder tannleger. Anbefales på det sterkeste. V...
GodTann GodTann 379 meter Bra tannlege.Tar hensyn til tannlege skrekk og har behagelige priser sammenlignet me...
Langhus Tannklinikk Langhus Tannklinikk 4 km Veldig hyggelig, og ikke minst dyktig tannlege! Hun tar seg god tid til å forklare hv...
Anmeldelser
Har fulgt tvillingene siden de som ny-utdannete delte stol. De mest hensynsfulle tannlegene på planeten! Som har ansatt en hel haug flotte folk. Da to jeksler takket for følget med måneders mellomrom spurte kjevekirurgen forsiktig "I've never seen an implant - may I take a look?" Selvfølgelig fikk han det! "Oh my god - that's absolutely beautiful!" Han måtte tørke en tåre! Og sånn holder de på alle sammen. Tannpleiere, tannleger, kirurger og andre spesialister - alt handler om pasientens tenner. Så smertefritt som overhode mulig! I morgen er det husets sønn som skal få fjernet skoletannlege-skrekken. Hans fettere står også på pasientlista. Ingen over, ingen ved siden!
Fikk time på 30 min. Veldig fornøyd med både service og behandling. Kommer tilbake neste gang
Var der for flere år siden siden. Tannlegen anbefalte å file ned tannemalje for bedre kontaktpunkter. Til tross for at jeg hadde prøvd det tidligere insisterte han på at hans metode var mye bedre. Resultatet var kun negativt. Ble ujevn høyde på tennene som plager meg fortsatt.
Vi er veldig fornøyde. Folka har vært veldig hyggelig og tatt oss godt imot! Tennene har forandret seg så mye og blitt mye bedre og rettere:
Har erfaring fra et barn med tradisjonell regulering som justeres en gang i måneden og et barn med Invisalign. Kan ikke sammenlignes! Invisalign er enklere og gjør mindre vondt, siden ny skinne hver uke flytter tennene bare bitte litt. Full oversikt med digital scan av tennene og grafisk visning man kan se på sin egen PC av hvordan tennene gradvis flyttes mot det endelige målet. Inspirerende og medvirket til motivasjon hos barnet. Tidligere erfaring fra vanlig regulering i Oslo der en tannlege måtte regulere hver uke, betydde mer reising og venting, fler avspaseringstimer fra jobb og sist men ikke minst mer smerter for ungdommen. Anbefaler Invisalign. God erfaring med Ski tannlegesenter, bra team!
Var hos Thomas Holla idag 10.05.2018, meget dyktig og behagelig tannlege. Har vært hos Morten og Magnus flere ganger å har vært strålende fornøyd med de gutta også. Kan absolutt anbefale alle! Er sååå behagelig hver gang, at man nesten sovner i stolen.
På jakt etter dyktig tannlegen som tar meg og tennene mine på alvor i årevis uten lykket. Idag fikk jeg time hos Morten. Endelig fant jeg den beste tannlegen ever ! Flink med kundebehandler, dyktig i faget sitt ! Kjempe fornøyd!
Veldig nøye og profesjonelle. Brukte nøyaktig en time på undersøkelsen av tennene med ulike bilder og forklaringer. Svarte detaljert og presist på alle spørsmål. Tok meg med på avgjørelse på fremgangsmåte og videre fremdrift. Innbydende lokaler som demper stress og angst for tannlegestolen.
Aldri opplevd bedre tannlege! Trakk 4 fire visdomstenner og tok 2 stk fyllinger på en å samme tid, var veldig behagelig til tannlege å væreveldig proffesjonelt! Takk til Thomas og Magnus for et behagelig tannlegebesøk!
Ble behandlet av Leif Inge Skagemo, og det var helt topp! Han er meget dyktig og har stor forståelse for det han driver med - kurerte nesten bort tannlege skrekken min. Fikk rask hjelp selv om det var helg. Alt av utstyr var moderne, og tannlegen var flink med informasjon og beskrivelser underveis. Alt i alt super opplevelse
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ski Tannlegesenter med offentlig transport


Ski stasjon Jernbaneveien 50 meter
1571
1572
516
520
521
525
527
580
81N
Ski stasjon Jernbaneveien 90 meter
1571
1572
510
511
515
517
523
524
526
527
Ski stasjon Jernbaneveien 110 meter
515
516
520
521
525
540N
580
81N
Ski stasjon 200 meter
L2
R21
R22
R23
RE20
Ski stasjon vest 260 meter
523
524
525

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler