facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SkiPop

SkiPop

Info

Konsertserien SkiPop/ plateselskapet SkiPop Records

Historie

SkiPop er en konsertserie som finner sted i foajeen på Rådhusteatret i Ski. Konsertserien drives og bookes av Simen Mæhlum, Asbjørn Ribe, Johnny Hide, Rune Berg, Per Amund Solberg, Åsmund Dalby og Hans Petter Blom, i samarbeid med Rådhusteatret i Ski.

SkiPop arrangerer akustiske og halvakustiske konserter med artister som spiller pop- og rockrelatert musikk. Vi inviterer en hovedartist som åpner kvelden med en konsert.

SkiPop er også SkiPop Records, som gir ut små og litt større album med høy kvalitet i ujevnt tempo.

Vi har gitt ut artister som Benny Borg, Giske, Asbjørn Ribe og Dylan Mondegreen - for å nevne noen. Resten kan du sjekke ut her: http://skipop.org/records/

Lurer du på noe mer? Send mail til [email protected].

Adresse: Idrettsveien 8, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 93061237
By: Ski
Rute: Idrettsveien 8
Postnummer: 1400


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SkiPop.

Ski kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Idrettsveien 8 ski rådhus kart bykart, satellitt visning. SkiPop adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SkiPop. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SkiPop med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler