facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skipper Bilovs grønnsaker

Info

Grønnsaker som dyrkes uten kunstgjødsel og sprøytemidler på Nedre Holtane gård på Tjøme ytterst i Oslofjorden. Grønnsakene leveres på døra til våre abonnenter hver uke, hele året.



"På Nedre Holtane Gård står Tjømes eldste bolighus. Det ble bygget av Skipper Bilov Sørensen på slutten av 1600-tallet. Da Skipper Bilov bygde hus, bygde han på en plass han visste at det gikk an å bo. Her har folk bodd og dyrka siden middelalderen. Det er et naturlig vannsig i bakken her, som holder det grønt og frodig selv når det er tørke. Jorda er nærmest fri for stein etter å ha vært dyrka i mange hundre år.Skipper Bilovs grønnsaker tilbyr grønnsaker til lokalmiljøet. Grønnsakene dyrkes for hånd i Skipper Bilovs hage, uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Grønnsakene leveres på døra til abonnentene våre hver torsdag, hele året. Innholdet vil variere med sesongen. På sommeren er det overflod av det ferske. På vinteren inneholder kassene"
Adresse: Østveien 325, 3145 Tjøme
Telefonnummer: 91115126
By: Tjøme
Rute: Østveien 325
Postnummer: 3145


Nærliggende lignende selskaper
Holme Gård Holme Gård 3 km Koselig å bo på stabburet, billig
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler