facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SkittentindRando

SkittentindRando

Info

Randokonkurranse på Kvaløya mai 2020. Send påmeldingen din til [email protected]. Mer info på www.tromsoarcticskimo.no

Historie

Tre fjell - tre konkurranser

Skittentind Orginal:
Tre personer på ett lag. Lett utstyr eller tungt utstyr, jenter eller gutter eller blanda lag. Når skuddet går er det felles start på den spektakulære løypa som går over fjellene Storsteinnestind (1017 m), Djeveltanna (963 m) og Skittentind (1042 m).
Blodslit og glis. Slik Skittentind Rando alltid har vært.

Skittentind Comp:
I 2013 kjører Skittentind Rando en ny konkurranse for deltakere som har litt ekstra å gi, og noen kilo mindre på beina.

Skittentind Comp er for lag på TO personer og stiller ekstra krav til alpine ferdigheter. Traseen er lengre, brattere og mer eksponert. Av sikkerhetsgrunner (og tid) stiller vi større krav til deltakende lag når det gjelder erfaring, form og ferdigheter. Skittentind Comp kjøres i samarbeid med Blåtind Arctic Race.

Styrkeprøven i nord!

Skittentind Downhill:
Kinesisk utfor. Fellesstart fra toppen av Skittentind og rett ned. Løyperekord på 3 min og 9 sek. Helt sjukt å se på og en publikumsfavoritt!

Hvis Skittentind Comp er styrkeprøven, så er det i denne konkurransen man virkelig legger ballene på vektskåla. Og ja, damer har også baller. Det har vi sett!

Adresse: 9000 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 91860299
By: Tromsø
Postnummer: 9000


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SkittentindRando.

Tromsø sted for sport og fritid

åpningstider, plassering. SkittentindRando adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SkittentindRando. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SkittentindRando med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler