facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skjæløy Slipp A/S

Skjæløy Slipp A/S

Info

Skjæløy Slipp ligger i Fredrikstad Kommune - ytterst i Oslofjorden, 60 min. fra Oslo. Kort avstand til Engelsviken og Hankø. Moderne marina og gjestehavn.

Historie

Skjæløy Slipp ligger i Fredrikstad Kommune - ytterst i Oslofjorden, 60 min. fra Oslo. Kort avstand til Engelsviken og Hankø. Topp moderne marina og gjestehavn som ligger godt skjermet for vind. Meget god vannkvalitet med en snittdybe på 3 meter ved normal vannstand.

Gjestehavnen har nye fasiliteter med dusj, wc og komplett vaskerom. Vi tilbyr wifi gjestenett, bensin/diesel på kortautomat, tømmestasjon for septik, sykkelutleie, havnebutikk med båtutstyr og kioskvarer samt nytt spisested med alle rettigheter ved sjøkanten som åpner denne våren, Kystkroa Skjæløy.

Adresse: Skjæløyveien 65, 1626 Fredrikstad
Telefonnummer: 69 33 08 02
By: Fredrikstad
Rute: Skjæløyveien 65
Postnummer: 1626


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Båtplass Skjæløy, Kystkroa skjæløy, Kystkroa Skjæløy åpningstider, Krympeplast båt fredrikstad, Båtopplag Fredrikstad, Pris båtløft, Løft av seilbåt, Vinteropplag båt Strømstad
Anmeldelser
Dårlig merking/forklaring av hvor gjesteplasser er. Ulempe med spredte gjesteplasser fordi vanskeligere å finne, og naboen din kan bestå av en fast plass for en seilebåt hvis eier ikke er tilstede og ikke har hindret tauverk i riggen fra å slå i mot masten pga vinden og dermed forstyrre nattesøvnen. Dårlig Wi-fi, bortsett fra på WC. Bra WC og dusj, men kronglete med havnekortet man må ha. Kan vaske klær, og det er bra, igjen med havnekort. Ganske bra båtbutikk. Koselig restaurant men ikke spist der. Litt over gjennomsnitt i havneavgift.
Fint sted, har hat seilbåt her i mange år. Med vår første båt. Storeforandringer har skjedd her. Men det er fortsatt fint her.
Et relativt nytt anlegg med ca 40 gjesteplasser. Her er det båser, og lett å legge til. En kro som serverer ok mat, men 235,- for burger var litt stivt. Her er det en liten butikk som selger der mest nødvendige, samt båtutstyr. Toalett og dusj er av bra standard, og kort for varmtvann kjøpes for 20,-. Ikke det mest spennende stedet, men helt ok som mellomstasjon på vei nedover kysten.
Bryggeanlegget er fint,få gjesteålasser og dårlig merket. Ikke spesielt fasiliteter og syntes at havneprisen ikke står helt i stil. Det er litt i overkant.
Ikke veldig vennlig. Hadde problemer med båten og vi fikk dårlig uvennlig hjelp.
Flott båthavn. Hyggelig betjening. Bra med Skjærgårdskroa. Eneste negative er veldig stive priser i gjestehavna.
Meget flott båthavn med hyggelig betjening. Liten flott restaurant der med god mat og veldig gode fasiliteter med dusj, toalett vaskerom osv. Kort vei til Fredrikstad med bil og kort vei til golfbaner. Veldig fine turmuligheter der.
Fin havn med alle fasiliteter!
Meget god service å godt miljø et perfekt sted for båtfolk hilsen Pål på seileren IAM enormt servise innstilt har vært på mange flotte dyre steder i landet men ingen er som gutta her på skjæløy slipp hilsen Pål på seileren IAM
God mat. Ligger helt nede ved vannet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skjæløy Slipp A/S. Skjæløyveien 65 kart bykart, satellitt visning. Skjæløy Slipp A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skjæløy Slipp A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skjæløy Slipp A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler