facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skjergardsheimen

Skjergardsheimen

Info

Skjergardsheimen leirsted og leirskole ligger ved Nautnes i Øygarden ca. 60 km fra Bergen sentrum.

Historie

Skjergardsheimen leirsted og leirskole ligger ved Nautnes i Øygarden ca. 60 km fra Bergen sentrum. Skjergardsheimen er en av de få rene kyst-leirskolene i Hordaland og har drevet leirskole i over 30 år.

Skjergardsheimen er godt utstyrt med flere fellesrom som peisstue, matsal og en rekke grupperom. Der er også et spillerom med air-hockey, fotballspill, bordtennis og biljard.

På uteområdet er det en liten fotballplass, basketballstativ, smash-ball, samt en rekke lekeapparater og sandkasser. Vi har også egen båtplass hvor vi har en rekke forskjellige båter og kanoer til utleie.

Etikett

Skjergardsheimen leirskole og leirsted er et alkoholfritt alternativ for deg som skal avholde kurs, konferanser og ferie. Vi ligger idyllisk til ved Nautnes i Øygarden, om lag 60 km fra Bergen sentrum.

Adresse: Sturevegen 261, 5336 Tjeldstø, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56 38 25 10
on.nemiehsdragrejks@datsriel
By: Tjeldstø
Rute: Sturevegen 261
Postnummer: 5336



relaterte søk: skjergardsheimen sommerleir, leirskole hordaland, skjærgårdsheimen flekkerøy, skjærgårdsheimen uio
Anmeldelser
Idyll og stille Anbefales om du får mulighet
Flott sted for leir! Litt slitt, og kunne trengt litt nytt utstyr, men det gjør nytten. Avsides nok til å få være i fred, sentralt nok til at det ikke tar lang tid å reise dit.
Veldig ubehagelig opphold. Fant bind og maur i sengen. Ble fortalt de hadde mageproblemer. Veldig slitt sted. Luktet mugg på flere av rommene, og veldig udelikate bad.
Fredeleg. Enkle, greie køyesengrom med dusj. Enkel, men god mat. Tilgang til sjø og mulighet for kano og kajakkpadling. Grusfotballbane. Andre større innendørsspel i soveromseksjon.Perfekt ramme for vår setting som var menighetsweekend med ca 50 med mange barnefamiliar
Fint sted å være med skolen. Kunne ha trengt litt oppussing
The beds are trash/Sengene holdt på å falle sammen når jeg var der for noen år siden. Eller ganske bra.
Kjempe flott plass med lett tilgang til sjø og skog og mark
Utrolig flinke folk som jobber her og i tillegg er de veldig viktig for lokalmiljøet
Flott sted for sunne aktiviteter. Masse praktisk læring.
God mat og veldig hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skjergardsheimen.

Tjeldstø landemerke og historisk sted

åpningstider, plassering. Sturevegen 261 kart bykart, satellitt visning. Skjergardsheimen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skjergardsheimen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skjergardsheimen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler