facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skoda Hamax Auto

Skoda Hamax Auto

Info

Hamax Auto AS er forhandler Skoda. Vi har også verksted & delelager for Skoda, Audi og Volkswagen.



"Albjerk Bil Ringerike, tidligere Hamax Auto i Hønefoss er forhandler av Volkswagen personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Skoda.Vi har et komplett, topp moderne bilanlegg med verksted og delelager der våre 46 ansatte alle jobber mot samme mål; At våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter, enten de besøker verkstedet, deleavdelingen eller salgsavdelingen.Bedriften er ISO sertifisert og vi driver et kontinuerlig kvalitetsforbedrigsarbeid for hele tiden å forbedre oss.Velkommen til Albjerk Bil Ringerike!"
Adresse: Dronning Astasgate 22, 3511 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32181666
By: Hønefoss
Rute: Dronning Astasgate 22
Postnummer: 3511


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:30
Tirsdag: 08:30 - 16:30
Onsdag: 08:30 - 16:30
Torsdag: 08:30 - 19:00
Fredag: 08:30 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: hamax auto ansatte, bruktbil hønefoss, hamax auto volkswagen, bruktbiler i hønefoss, hamax auto vw, hønefoss auto, bruktbilforhandler hønefoss, skoda norge
Anmeldelser
Alltid hyggelige folk og god service!
Dårlig service ved kjøp av ny bil. Selger ble oppfattet som stresset og lite tilstede. Første gang jeg opplever dårlig service ved bilkjøp, kommer ikke til å anbefale dette stedet.
Gjelder service avdeling. Manen som jobber der klarer ikke å hjelpe med ganske enkelt problemer. Prøvde ta kontakt to ganger så fikk jeg ikke noe hjelp... Anbefaler ikke!
Servicen oppe var kjempe bra,hos damen var bra. Men nede kunne det vært bedre,dårlig service innstillt,de må lære av hun som satt oppe.
Alltid hyggelig både på vekstedmottak, hos selgerne og alle de andre ansatte
God service, hyggelig selgere og kunde motagere på verkstedet.
God service og vennlig og forståelsesfull betjening.
Skoda er fornuftig å bra biler. Grunn nok til å ta seg en tur
Alle bør være oppmerksomme på ved kjøp av tyngre biler fra denne forhandleren så mener de at nye sommerdekk ikke holder mer enn 2,2 år eller ca 20000 km.
Kjempe fornøyd. Beste stedet til å kjøpe brukte biler. Alle er hyggelig selgere. Fikk spesiell god hjelp av Christan. Tusen takk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler