facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skolelederforbundet

Info

Skolelederforbundet - for landets viktigste ledere.

Historie

Skolelederforbundet er en organisasjon for ledere i oppvekst- og opplæringssektoren - både i offentlig og privat område.

Skolelederforbundet organiserer i dag skoleledere på alle nivåer:
- rektorer, undervisningsinspektører/avdelingsledere og teamledere i grunnopplæringen og voksenopplæringen, samt daglige ledere ved SFO og styrere i barnehagene.

- ledere på ulike nivå i kommune-og fylkeskommuneadministrasjonen som har ansvar for videregående opplæring, grunnskole og barnehage.

- ledere i statlig og privat sektor, for eksempel i kompetansesentre og undervisningsledere i forsvaret og ledere i private folkehøyskoler.


Skolelederforbundet har over 2800 medlemmer per juni 2013."Skolelederforbundet er landets eneste fagforening kun for ledere i oppvekst- og opplæringssektoren."
Adresse: Øvre Vollgate 11, 0158 Oslo, Norway
Telefonnummer: 24 10 19 00
By: Oslo
Rute: Øvre Vollgate 11
Postnummer: 0158relaterte søk: Skolelederforbundet lønn, Landsmøte Skolelederforbundet 2021, Skolelederforbundet forsikring, Lønnsoppgjør 2021 skoleleder, Skolelederforbundet fordeler, Skolelederforbundet facebook, Skolelederforbundet kurs, Skolelederkonferanse 2021
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skolelederforbundet.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Øvre Vollgate 11 kart bykart, satellitt visning. Skolelederforbundet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skolelederforbundet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skolelederforbundet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Regnskap Norge Regnskap Norge 27 meter
Hold Norge Rent Hold Norge Rent 33 meter
Econa Econa 57 meter
NYT NORGE NYT NORGE 99 meter
Innovasjon Norge Innovasjon Norge 117 meter
Civita Civita 238 meter
NSF Fordel NSF Fordel 284 meter
Norsk Friluftsliv Norsk Friluftsliv 391 meter
Christian Radich Christian Radich 449 meter
Oslo-Filharmonien Oslo-Filharmonien 454 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler