facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skolt Eiendom

Skolt Eiendom
"Skolt Pukkverk AS hjelper deg med de massene du trenger til prosjektene dine, både for entreprenører og privatkunder.Vi leverer:stensandsubbussingelpukkmaskinkultbruddsten- alt fra våre seks pukkverk/miljøparker sentralt beliggende langs E6.Skal du drenere, lage biloppstillingsplass, fylle på grus - singel i oppkjørselen, lage underlag til belegningsstein, bygge terrasse? Massene kan hentes, eller du kan klikke varene du trenger rett hjem på vår webshop. Vi kjører massene du trenger, hjem til deg, eller til hytta du ferierer på."
Adresse: Vålerveien 381, 1599 Moss, Norway
Telefonnummer: 69247805
By: Moss
Rute: Vålerveien 381
Postnummer: 1599


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: skolt pukkverk, eiendomsutvikling sarpsborg, skolt pukkverk moss, skolt pukkverk priser, skolt entreprenør, skolt pukkverk åpningstider, skolt holding, skolt pukkverk fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
VBBL-Vansjø boligbyggelag VBBL-Vansjø boligbyggelag 5 km En hyggelig opplevelse når du først "jakter på boligmarkedet" Hyggelige meg...
Anmeldelser
På google står Timer: Åpen i dag · 06.45–15.30, på skolt-pukk.no står det åpen på lørdager i sommerhalvåret fra ca. påske og til snøen kommer. Frustrerende og da få lånt henger, og starte tidlig avgårde på lørdag morgen, for bare å møte stengte porter. Folk bruker nettet i dag for å sjekke åpningstider, og da må det være oppdatert.
Står på google at de holder åpent på lørdager frem til kl 15:00, noe som ikke er tilfelle. Kjedelig å bli møtt med null forståelse når det blir tatt opp med daglig leder.
Vi beklager at det har stått feil vedr. åpningstid på dette oppslaget. Men vi har ikke hatt noe med å sette opp dette. Vi har heller aldri denne åpningstiden på lørdager. I sommermånedene har vi lørdagsåpent ved Moss Pukkverk, og dette kunngjøres på våre nettsider, samt i lokalavisen i Moss. Vi beklager ulempen dette evt. har hatt for våre kunder. Mvh Skolt Pukkverk.
Her er det alltid god service og trivelige folk :
Salg av knuste produkter. Plassen rommer også et betonganlegg. I tillegg har Veidekke Asfalt installert en av sine bituminøse betongbeleggstasjoner og en bitumenproduksjonsstasjon der.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler