facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skottevik FerieSenter

Skottevik FerieSenter

Info

Opplevelsessenter med unik beliggenhet i havgapet. Stort feriesenter med alle fasiliteter som står til din disposisjon.

Strandlinje spekket med svaberg og små sandstrender.

Historie

Skottevik er et familievennlig feriesenter med aktiviteter for alle aldersgrupper. Badestrender, utendørs oppvarmet svømmebasseng, fiske, dykking, sandvolleyballbane m.m

Adresse: Skottevik, 4770 Høvåg
Telefonnummer: 37 26 90 30
on.kivettoks@tsop
By: Høvåg
Rute: Skottevik
Postnummer: 4770


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00


relaterte søk: skottevik feriesenter adresse, skottevik kart, skottevik feriesenter dyreparken, skottevik feriesenter restaurant, skottevik hytter, skottevik leirskole, skottevik camping, høvåg, brygga restaurant skottevik
Anmeldelser
Har vært på Skottevik mange ganger , men er skuffa over hvor det forfaller. Flott plass, men fasilitetene er slitte spesielt El anlegg til campingvogn der er det jordfeil fikk støt. Skapene hadde nok ikke blitt godkjent ved en kontroll. Det er og dårlig renhold på toalettene opplevde flere i reisefølge at det var tomt for toalett papir. Bygninger , strømskap, basseng og plen og veier trenger opprustning . Håper dette blir gjort .
Veldig koselig campingplass med fine omgivelser. Både veldig godt anlagt for telt og bobiler/vogner. Men medregn å betale ekstra for dusj og vask av klær. I tillegg stenges fasilitetene for flere timer av gangen hver dag som trekker ned. Trekk også for ikke lading for elbil. Ellers veldig fint sted.
Veldig bra campingplassen for familien med barn i utgangspunktet. Ved første besøk har vi betalt 250 kr mer enn vi skulle, resepsjonist sin feil ingen refundering å få . Så OBS her . Bassenget helt konge, her må alle betale , uansett om du skal bare passe på barna. Døgnpris Kjempe bra lekeplass. Dyrt i kolonialen. Koselig utsikt. Barna likte plassen godt, og det som er viktigst for meg.
Flott camping i fantastiske omgivelser, nærhet til sjøen og badeplasser. Sanitæranlegget er helt ok, wifi kunne vært bedre. Det er forholdsvis høy døgnpris, tillegg for basseng og en svært dyr kolonial. Men alt i alt en hyggelig opplevelse.
Campingplass som er ideel for barnefamilier som vil oppleve Sørlandet og Dyreparken. Har bodd flere ganger i stort familietelt her. Idylliske strender, langgrunt flere steder, svømmebasseng og lekeplasser.Rom: 4/5
Solfylt og fint. Ligger helt med havet. Gode muligheter for båt - og kanoleie. Basseng inne på området. Masse aktiviteter for unger. Krabbefiske på kaia. Litt trangt for å rygge til vogn, men det går fint. Rent og ryddig på servicehus. Blid og behjelpelig personell.
Fin camping plass mange små badeviker, barna liker å fiske krabber, fra bryggene. Elendig fotballøkker og enda værre minigolf anlegg. Koster ekstra å benytte svømmebasseng og dusj.
Leide en kjempe fin leilighet med alt vi trengte. Flotte uteområder og gratis leie av kano/robåt. Fantastisk sted å dra med små barn. Veldig god mat på restauranten.
Enkel camping som bør oppgradere tilbudet for barn/ungdommer. Slitt fotball bane og en tragisk minigolf. Fine leiligheter, men støy fra vifte sent og tidlig fra restauranten ødela en del av inntrykket. I tillegg var den stengt i perioder. Automat for vask klær var plassert ved resepsjon som var ett stykke unna, hvorfor?? Naturlig plass ville vært ved vaskeri. Naturområde rundt er terning kast 6. Støy fra leiene ungdomsparti 2 netter på rad trekker også ned. Bør vurderes å ikke leie ut til slikt midt i ferietid med fullt av barnefamilier. Mine unger fikk ikke sove på grunn av støy fra full. Lite og dyrt utvalg på butikk/kiosk i camping.
Jeg endte opp en overraskelsen fremm mot Skottevik. Noen 20 minutter etter jeg jeg tok "Høvåg ost" ved Kristiansand rundtkjøring er det mye fint lang veien. Ost høvåg er jo eier lang kyss med mange plass i nærheten til sjøen. Skottevik er jo en av dem.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler