facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skreia Trim

Skreia Trim

Historie

Vi er et senter som fokuserer på god helse og å ha det gøy mens du trener. Her har vi en avslappet stemning som får alle til å føle seg velkommen. Stikk innom da vel!



"Koselig treningssenter på Toten. Fokus på bedre helse og trivsel i hverdagen, gjennom god veiledning til de som ønsker det. Gruppetimer, frivekter, apparater, tredemøller og annet kondisutstyr. Vi tilbyr veiledning for trening, og har alltid din helse som viktigste mål.Rask innmelding på nett, slik at du kan reise rett på trening når du har bestemt deg for å prøve Skreia Trim. Vi har også personlig trener PT og fysioterapeut hos oss."
Adresse: Totenvegen 770, 2848 Skreia
Telefonnummer: 61162202
on.mirtaierks@gninert
By: Skreia
Rute: Totenvegen 770
Postnummer: 2848



relaterte søk: skreia trim priser, skreia fysioterapi, toten treningssenter
Anmeldelser
Imøtekommende og smilende ansatte, lokalet er stort, lyst og flott. Her finnes treningsapparater som alle gode trimsentre bør ha i dag. De tilbyr også spinningtimer og yoga, i tillegg kan du få en personlig trener. Jeg anbefaler Skreia Trim på det varmeste!
Folka som jobber der er så flinke, hyggelige og energiske Saltimene er utrolig artige og sosiale. Oppfølging av PT er trygt og motiverende
Smakte på den såkalte desinfeksjons sprayen de har ståans for å bruke på solariumene, viste seg å være vann.
Et utrolig trivelig sted. Her føler man seg velkommen. Å de har timer som passer for alle og enhver. Kjempe trivelige instruktører.
Besøkte Fysioterapeut Øyvind Pedersen! Dyktig kar!
Åpent døgnet rundt for medlemmer.
Gode og behjelpelige instruktører!
Alt man trenger av treningsutstyr med mer! Kjempebra
Bra sted med mange treningsmuligheter.
Fine lokaler og flinke terapeuter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler