facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Slaget om Fem Fjorder

Slaget om Fem Fjorder

Info

Lofoten Aurora 24 is an easy-going 24 hours mountain bike team relay event. In Northern lights. At the tip of an arctic Norwegian island - between five fjords and 100 peaks.

Historie

For første gang på Nordkalotten: 24-timers sosial og uhøytidelig terrengsykkelstafett for bedrifter, vennegjenger og sykkelklubber.

Delta som stafettlag på fire eller åtte personer: kvinnelag, mannslag eller mix.
Målet er å sykle flest runder på 24 timer – taktikk og lagspill er like viktig som fart.

Lett-syklet rundløype som ikke krever forkunnskaper. En vanlig enkel terrengsykkel med front-demper er tilstrekkelig. Alle sykler i eget tempo og lagene veksler rytter så ofte de ønsker.

Målområde med servering av mat og drikke, speakertjeneste, musikk, pit-lane og skjermer med rundetelling.

Egne barneritt arrangeres mens de voksne sykler.

Bo med laget ditt i tradisjonell lavvu med reinskinn og ovn eller på flatseng, i egen bobil, campingvogn eller på Brygga Hotell.Slaget om fem fjorder er et sosialt og uhøytidelig idretts- og trimarrangement for lag.

Fem fjorder er laget for helt vanlige mosjonister - og for de som trenger et mål for å komme i gang. Siden det sykles som lag og i stafett er det den enkelte deltaker som avgjør hvor fort det skal gå og om det skal sykles mer enn en runde før neste lagvenninne eller -kamerat overtar. Lagene bytter syklist så ofte de ønsker.

- Jo lenger ut i konkurransen vi kommer, jo mer betydning får dine egenskaper som motivator, lagspiller og taktiker.

De sprekeste kommer selvfølgelig til å bejubles og premieres behørig som ved tradisjonelle konkurranser. Under Fem Fjorder premieres også de lag og enkeltryttere som i løpet av 24 timer bidrar til felles forlystelse med kostymer, uttalelser, sykler, maskoter...

Inne på arenaen fortettes stemninga med underholdning og informasjon fra speakere, musikk, servering av mat og drikke, barneritt, verkstedhjørne og løpende taktiske vurderinger.
I de mørke timene tennes fakler, hodelykter og følgelyskaster. Dette vil du få med deg!

Etikett

www.aurora24.no

Adresse: Vestfjord Panorama, 8410 Lødingen
Telefonnummer: 93095251
on.dlihccitcra@tcatnoc
By: Lødingen
Rute: Vestfjord Panorama
Postnummer: 8410


Nærliggende lignende selskaper
Arctic Race of Norway - Lødingen - Host City 2019 Arctic Race of Norway - Lødingen - Host City... 1 km Den fjerde og siste etappen i Arctic Race of Norway 2019 starter i Lødingen 18.08.19....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler