facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Slakter Sørensen

Slakter Sørensen

Info

Byens biffhus!

Historie

Tradisjon og kvalitet er i fokus på Slakter Sørensen, vi har lett land og strand rundt for å finne det beste kjøttet. Matfilosofien vår er klassiske retter laget med omtanke og de beste råvarer. Velkommen til oss på Slakter Sørensen, du finner oss på Markensgate 8 i Kristiansand.

Adresse: Markensgate 8, 4611 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 38099188
on.nesnerosretkals@tsop
By: Kristiansand
Rute: Markensgate 8
Postnummer: 4611



relaterte søk: slakter sørensen bestille bord, sørensen meny, slakter sørensen kristiansand bordbestilling, slakter kristiansand, bubble brunch slakter sørensen, spisesteder kristiansand, bestill bord slakter sørensen, herlig land
Nærliggende lignende selskaper
Big Horn Steak House Big Horn Steak House 153 meter Beste biffmåltidet jeg har smakt. Hadde 300 grams ytrefilet med big horn poteter mene...
Anmeldelser
Meget god lunsjtilbud som varer til kl 16. Her ble det bestilt 1 av hver fra biff lunsj tilbudet. Forskjellen på disse tre biffene er bare sausen. Alle tre sausene var fabelaktig! For en pris på litt over 200 kr så er dette en av de beste tilbudet på god biff. Tilbudet kommer i tillegg med pomme fries og puré. Pommes fries var sprø og dette er et pluss. De server en god og litt fancy kafe mocca som smakte godt. Be også bestilt sort kaffe og cappuccino som smakte helt standard. En ting å notere var at maten tok litt for lang tid å komme, spesielt med tanke på at det var veldig få kunder i restauranten. Alt i alt så er dette fortsatt en av de beste lunsjtilbudene hvis man har lyst på en biff. Vil anbefale dette stedet på det sterkeste.
Var en tur innom Slakter Sørensen i dag og ville ha en god middag, og etter en stund så bestemte vi oss for en argentinsk biffrett med pommes frites og en god litt sterk saus, og dette smakte utmerket. Og når varmen kommer så har de også en stor uterestaurant som er veldig godt besøkt. Og de,ansatte kunne jobben sin. Ihvertfall mitt inntrykk. Så takk for en herlig rett. Ole G
Jeg spurte om å få varm sopp i stede for kjøtt. Servitøren sa: "Det er aldri! noen som spørr om Cecarsalat uten kjøtt...!" Som om jeg skulle beklage meg for å ikke ville kjøpe kjøtt...? Til slutt sa jeg at du får spørre kokken‍ Små porsjoner... Vell og merke var Cecarsalaten den største porsjonen... 3små brødstykker og en skalk... Jeg spurte: "Her var det smått med brødmat, var noe mer brød til...?" Ja sa servitøren og gav oss en ny kurv med 4nye små stykker vi kunne dele... Dette fant vi ut etterpå at kostet 40kr!!! Det er 10kr pr ca 3cm med brød. Vi spurte også om mer vann da flaska var skitten... Og vi måtte spørre om glass. Ingen av oss ville drikke av flaska Maten vi fikk var god. Så bra jobba kokken‍ Men, er nesten slik at sultne folk bør kjøpe både Cecarsalat og biff for å få 1middag for å mette en voksen mann Jeg ble mett av Cecarsalaten med sopp og mye godt på. Men selv de pensjonerte damene bak oss ble ikke mett... Den servitøren... Hun har store forbedringspotensialer!!! Med KUN 3 bord burde man ha plenty av tid og ennerski til å være possetiv og hyggelig. Dette kunne selv bestemor klart bedre... Bordet bak oss klagde og fikk 25% avslag. Possetivt: Maten vi fikk smakte godt. Lokalene er fine. Hyggelig bakgrunnsmusikk.
Etter å ha spist på flere skuffende steder i løpet av vår Sørlands-ferie, så var middagen hos Slakter Sørensen som en gave sendt fra Gud. Kronhjort med tilbehør er så fantastisk god at det nesten er latterlig. Spiste samme retten i fjor og den var like god nå som da. Samboer spiste en utrolig nydelig ytrefilet, og en venn spiste biff av black angus som han like gjerne kunne spist med skje, fordi den var så mør. Fikk kjempegode anbefalinger av vin, og hadde rett og slett en fin opplevelse. Bildekvaliteten får maten til å se mer blass ut enn den er i virkeligheten, men virkelig - kronhjorten kan ikke gjøres bedre!
Koselig plass med perfekt mojito. Vi kjøpte tomahawk til to personer og var strålende fornøyd. Sprø og deilig fries, smør og saus var nydelig og biffen var mør, riktig krydret og perfekt stekt.
Maten var veldig god. Smakte kjempe godt. Det eg ikkje likte var at bordet beveget seg heile tiden når folk gikk forbi. Eg liker ikkje når servitørene spørrer om maten e god når du holder på å spise. Kan jo ikkje svare tilbake hvis eg he maten i munnen. Men ellers alt var rent, såg fint ut. Kan anbefale.
Ikke kjøp noe fra denne plassen. Var der og spiste 30 september 2022 og ble mat forgiftet. Dårlig service. Tør og grå biff med masse sener. Fikk dårlig service når jeg klagde. Først skulle dere steke biffen mer, så kom kontrabeskjeden om at jeg hadde spist for mye. Mesteparten lå ved siden av som tyggis. Dere sa vi skulle få rabatt og gratis dessert. Tok tydeligvis betalt for alt selv om de sa noe annet ved bordet. Hvor mange servitører trengs det til et bord. 5 stk. Veldig skuffet og både jeg og dama lå på hotellet med diaré, spyde, kaldsvetta og haueværk. Dere burde lagt dere flate og latt være og ta betalt. En fin helg gikk rett i dass for og si det mildt.
Dette var virkelig dårlig . Hele følge bestilte biff, ingen fikk spørsmål om hvordan vi ville ha den før servitøren stakk, resultatet ble godt stekt biff ,utrolig tørr. Maten så god ut , så begynte å spise, merket fort at tilbehør/brokkoliet var muggent. Klagde til servitøren, som med fingrene tok brokkoli av min tallerken å tok den med seg.. Kom tilbake å tilbydde meg ny brokkoli, noe jeg takket nei til da det ikke fristet lengre!!! Kunne gjerne sett bedre service , jeg fikk liksom hele middagen og opplevelsen for min del ødelagt, .
629 kr for en Angusbiff entrecôte som angivelig har vært langtidslagret. Dette kjente hverken jeg eller de tre andre i mitt følge noe som helst til. Jeg hadde store forventninger til den dyreste biffen jeg noen gang har spist, men den smeltet ikke akkurat på tungen. Og tilbehøret, bearnaisesaus tykk og kremete som pisket smør og pommes frites som vi valgte å bytte til fløtegratinerte for over 50 kr per skål som er langt fra de beste jeg har smakt, ingen grønnsaker men riktignok frisk hakket gressløk drysset på toppen. Dette var en skuffelse. Gå for den vanlige biffen på menyen som er 300 kr billigere om du ønsker biff. Kaffen etter måltidet smakte godt.
Travle servitører. Lite oppvarming ved bordet etter man har bestillt. Det tar unormalt lang tid 50min for å få maten. Når kjøttet kommer så er det well done/ tørt. Bestilte medium-raw, så dette ble skivebom. Får ikke bestilt ny drikke da det er liten til ingen øyekontakt å få. Sikkert koselig her med alkohol i blodet og i glasset, men ellers så gikk dette langt under forventet fra selveste Slakter Sørensen. Det skal sies at nabobordet også måtte vente i 30 minutter på å få et vinglass med rødvin... noe en føler er i overkant lenge å vente. Det var ikke glemt fra servitøren sin side da de kom innom til stadighet og forsikret om at glasset var på vei. Så anbefaler nok en annen restaurant for å kunne oppleve god biff. Og for god drikke, så er det vell en del andre nabo restauranter en bør velge.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Slakter Sørensen med offentlig transport


Tollbodgata 70 meter
10
100
100E
12
13
139
15
19
2256
30
31
32
35
36
36X
51
590T
592
A2
A3
M1
M2
M3
M4
N2
N3
N30
Rådhuset 210 meter
10
100
100E
12
13
139
15
19
2256
30
31
32
35
36
36X
51
590T
592
A2
A3
M1
M2
M3
M4
N2
N3
N30
Rådhuset 260 meter
12
200
40
40E
41
45
46
51
M1
M2
M3
M4
N2
N3
N4
Tinghuset 300 meter
100
100E
13
139
15
19
35
36
36X
N101
Gyldengården 340 meter
10
13
15
19
30
31
32
35
36
36X
590T

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler