facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Slemmestad Brygge As

Slemmestad Brygge As

Info

Slemmestad Brygge AS skal veldig snart bygge boliger og næringseiendommer i sentrum av det som blir første trinn i utbyggingen av kystbyen Slemmestad.

Historie

Slemmestad ligger fantastisk til ved fjorden og har grønne, attraktive rekreasjonsområder. Et sted med identitet og særpreg, knyttet til unik geologi, stolt industrihistorie og et blomstrende kulturliv. Nå skal Slemmestad transformeres til en urban fjordby.

I tillegg fokuseres det på utvikling av service, opplevelser og handel. Visjonen er å skape et levende sentrum mot sjøen og trekke veksler på Slemmestads unike kvaliteter.

Ut av vinduet kan du se rett inn til hovedstaden. Tenk å våkne opp til bølgeskulp og speilblankt hav. Ta på deg tøflene, ta heisen ned og bare nyt en espresso på torget ved Smak av Italia. Alle fasiliteter kommer i fjordbyen Slemmestad, rett i nærheten av din nye leilighet!

Fjordbyen Slemmestad i indre Oslofjord lokker også med sjø, badestrender, båthavner, kjøpesenter, skog og mark.

Slemmestad ligger i Røyken kommune, rett utenfor Oslo. Slemmestad grenser til Asker og tettstedet Vollen.
Bor du i Slemmestad har du tilgang til det meste!

Den gamle sekkefabrikken er omgjort til kultursenter, og her er det alltid liv og aktivitet. Sekkefabrikken huser også bibliotek, kulturskole, geologisenter og Cementmuseum.

Det er god offentlig kommunikasjon til Oslo og Drammen med blant annet ekspress- busser og hurtigbåt til Aker Brygge. Du er i Oslo på 30 minutter sjøveien. Toget tar du fra Heggedal eller Asker Stasjon.



"Slemmestad Brygge AS har siden 2003 vært primus motor i planleggingen og utviklingen av kystbyen Slemmestad. Vi er nå eiere av alle vesentlige tomter i et stort område rundt pollen og brygga i Slemmestad Sentrum. Vi har satt alle kluter til for å bygge en moderne kystby med sin unike plassering rett ved sjøen. En kystby med urbane kvaliteter som er plassert midt i flott natur.Vi liker å se på det som grønt og blått, hånd i hånd."
Adresse: Vaterlandsveien 30, 3470 Slemmestad, Buskerud, Norway
By: Slemmestad
Rute: Vaterlandsveien 30
Postnummer: 3470


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Slemmestad Brygge Avantor, Slemmestad sentrum, Planer for Slemmestad, Slemmestad nyheter, På Slemmestad, Slemmestad Brygge AS Proff, Slemmestad kommune, Slemmestad torg
Anmeldelser
Forholder seg verken til egne kontrakter, norske lover eller regler. Fraråder små bedrifter å leie av disse, det kan koste dem alt!
Flott sted for konsert
Informativ side med opplysninger om kommende utbygging.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler